ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler login yapmadan cara girip adama vurup itemleri dusuyo bu sorunubnasil duzeltebilirim
Cara loginsiz giriyo combatlog yuzunden itemler dusuyo bug sayesinde ölüyo adanSorunu tam açar mısınız? Belki de şu komutu yasaklamanız gereklidir.
Kod:/logout
Cara loginsiz giriyo combatlog yuzunden itemler dusuyo bug sayesinde ölüyo adamSorunu tam açar mısınız? Belki de şu komutu yasaklamanız gereklidir.
Kod:/logout
On Login:
Trigger:
Execute Console Command "Spawn %player%
Wait 5 Second
Execute Console Command "back %player%
Hesaba /login yapmadan girebiliyorlarsa muhtemelen eski sürüm Authme kullanıyorsunuz. Bunun için forumdan bir yazar eklenti yazmış >>> https://forum.gamer.com.tr/eklentiler/isim-bug-fixed-animatednames-uyumlu.175/Cara loginsiz giriyo combatlog yuzunden itemler dusuyo bug sayesinde ölüyo adam
Commands:
- logout
Oyuna login yapmadan adama vurabiliyosun adama vurduktan sonra combatlog sayesinde itemler dusuyoHesaba /login yapmadan girebiliyorlarsa muhtemelen eski sürüm Authme kullanıyorsunuz. Bunun için forumdan bir yazar eklenti yazmış >>> https://forum.gamer.com.tr/eklentiler/isim-bug-fixed-animatednames-uyumlu.175/
Ayrıca CombatLog eklentisinde config'den logout komutunuda engelleyiniz. Muhtemelen 67. satırdadır.
Kod:Commands: - logout
Kapali onlardaHesaba /login yapmadan girebiliyorlarsa muhtemelen eski sürüm Authme kullanıyorsunuz. Bunun için forumdan bir yazar eklenti yazmış >>> https://forum.gamer.com.tr/eklentiler/isim-bug-fixed-animatednames-uyumlu.175/
Ayrıca CombatLog eklentisinde config'den logout komutunuda engelleyiniz. Muhtemelen 67. satırdadır.
Kod:Commands: - logout
Attığım Skript Oyuncuyu Oyuna Girince Spawna Tpliyor Spawni an 5 Saniye Sonra Eski Yerine AtıyorOyuna login yapmadan adama vurabiliyosun adama vurduktan sonra combatlog sayesinde itemler dusuyo
Adamlar 5 saniye sonra yaparsaAttığım Skript Oyuncuyu Oyuna Girince Spawna Tpliyor Spawni an 5 Saniye Sonra Eski Yerine Atıyor
Oyuna girmeden once spawnda gosterse login yaptktan sonra eski yerine atsa olmuyomun oyle sey acabaWait 5 Second an SONRASINI sil Geri Atmasın Oyuna Girer Girmez Spawna Atsın
O dediğimde Onun Gibi Birsey 30 DK sonra Yapmayı Denerim Suan Teldeyim Tüm Eventlere BakamiyorumOyuna girmeden once spawnda gosterse login yaptktan sonra eski yerine atsa olmuyomun oyle sey acaba
Eyvallah bekliyorum o zamanO dediğimde Onun Gibi Birsey 30 DK sonra Yapmayı Denerim Suan Teldeyim Tüm Eventlere Bakamiyorum
on join:
set {giris.%player%} To true
wait 10 Seconds
Delete {giris.%player%}
on damage:
if attacker is player:
if {giris.%victim%} is Set:
cancel event
message "<Gold> GİRİŞ YAPAN BIR OYUNCUYA DOKUNAMAZSINIZ" to attacker
if victim is player:
if {giris.%attacker%} is Set:
cancel event
message "<Gold> SENI AKILLI SEY KORUMAN VARKEN ADAM KESMEYE ÇALIŞMAK HA " to attacker
eyvallah adamsinDaha Farklisi Girisde 10 Saniyelik Koruma Veriyor.Kod:on join: set {giris.%player%} To true wait 10 Seconds Delete {pvpkorumasi.%player%} on damage: if attacker is player: if {giris.%victim%} is Set: cancel event message "<Gold> GİRİŞ YAPAN BIR OYUNCUYA DOKUNAMAZSINIZ" to attacker if victim is player: if {giris.%attacker%} is Set: cancel event message "<Gold> SENI AKILLI SEY KORUMAN VARKEN ADAM KESMEYE ÇALIŞMAK HA " to attacker