\/ Batihost Resmi Sunucusu \/ 1.8 \/ Faction \/ Skyblock \/ Survival \/ Yeni Sunucular Yolda \/

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu 2 yılı aşkın süredir acık :) fakat aksaklıklar olduğundan dolayı gecen yaz tatili süresince kapalı kaldı fakat tekrar actık ve 6 aydırda kestinsizi acık durumda slot sayısı şu an 100 8 GB Ram intel Core i7 işletim sistemi ile hizmet sunucuyoruz amacımız Spawn tanıtımı Minecraft sunucusu alıcakların aklında soru bırakmamak icin hazırlanmış bir sunucu tabikide vericeğimiz paketle birebir aynı değil Warpları olsun Plugin paketi olsun Plugin paketi tamen ayrı ve benim hazırladığım Plugin paketididir

Lapis Buildi haricinde herseyini sevdim güzel sunucu :)
Teşekkür ederim :)

Koskoca bilişim şirketi.. Daha fazla slot ve ram olabilirdi.
Kişi sayısı benim elime olan bir secenek RAM 8 GB İntel Core i7 İşletim sistemine sahip :)

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim siz 300-500 demişsiniz doğru bilgiler verin, insan tereddüt ediyor :D
İyi forumlar.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu 6 ayı aşkın süredir aynı düzen icerisinde gitmektedir bu 6 ay oncesinde de sunucumuz acıktı fakat o zamanalar sadece BaşAdmin dim.Sadece gelelim sunucu acıldığından beri aynı amac icin yola devam ediyor :).Yinede yorumundan,gorüşlerinden ve saygından dolayı teşekkür ederim.
6 ay önce benim elimdeydi sunucu. birçok özellik kattım. birçok yenilik yaptım. Görülmemiş sistemleri ekledim, yazdım. Ama BaşAdmin göremedim. Sanırsam Umut zamanındakini diyorsun ki orada da zaten benim ara verdiğim zaman gelmişsin. Anlamadığım bir nokta varki bundan 2 hafta öncesine kadar sunucudan küfürlü bir şekilde banlıydım. Bir kaç gün önce girdiğimde Creative modunda bırakılmışım. (Sunucu tekrardan açılacağında yardım istenmişti benden.) Yani sunucu Batihost'ta barınmasına rağmen, biraz daha bilgili kişilere emanet edilebilirdi. Çünkü birçok büyük TÜRK sunucusu Batihost'ta barınıyor. Resmi sunucusu bile bu haldeylen, gelişmesi biraz zor.

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız sunucudaki hile plugini sunucuda takılma yapıyor söliyim aynı plugini bende kullanıyordum sanal adminler etrafta dolaşıyor hile varmı diye o an sunucu takılıyor sürekli

6 ay önce benim elimdeydi sunucu. birçok özellik kattım. birçok yenilik yaptım. Görülmemiş sistemleri ekledim, yazdım. Ama BaşAdmin göremedim. Sanırsam Umut zamanındakini diyorsun ki orada da zaten benim ara verdiğim zaman gelmişsin. Anlamadığım bir nokta varki bundan 2 hafta öncesine kadar sunucudan küfürlü bir şekilde banlıydım. Bir kaç gün önce girdiğimde Creative modunda bırakılmışım. (Sunucu tekrardan açılacağında yardım istenmişti benden.) Yani sunucu Batihost'ta barınmasına rağmen, biraz daha bilgili kişilere emanet edilebilirdi. Çünkü birçok büyük TÜRK sunucusu Batihost'ta barınıyor. Resmi sunucusu bile bu haldeylen, gelişmesi biraz zor.
senin zamanında sunucuda takılma degil kasma bile yoktu ustam :))

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim :)

Yorumundan dolayı teşekkür ederim.Banladığım kişilere hicbirzaman hakaret etmem ban attığım zaman gecen uyarılar belirlidir(Sınırsız Banlandınız,Reklamdan Dolayı Banlandınız)Bu şekildeki uyarılar cercevesi altında banlarım.Ovünmek gibi olmasını istemem fakat ben sunucuyu tek yonetmeyi severim hickimsedende yardım istemdeim benden oncekiler icin olabilir.Ben BaşAdmin iken sen yoktun ara vfermiş olabilirsin.Yenilikler kattım demişsin sunucu senden alınıp bana verildiğini ChestShop acığı map acıkları wg acıkları dolu idi warpların hepsi kırık dokük idi bilen bilir giren tüm oyuncular yazıyordu(Burası kırık,Warp lapis kırık)Bunlardan daha onemli olanı ise Arena dahi yoktu.Sunucuyu düzeltmek icin 3-4 gün hic bilgisayar başından kalmkadım diyebilirim.Yeniliklerinide hic gormedim kendi plugin paketim yüklü sunucuda.Seni kotülemek istemem fakat dediğim gibi sunucu berbat bir haldeydi bundan 6 ay once ilk giren kişilere sorabilirsin olup bitenleri.Bu şekilde gelipte konuyu kotlemen sana yakışan bir davranış olmadığını düşünüyorum ben bu Batihost sunucusunda bir oyuncuya veayatta yetkiliye bırakın küfür etmeyi argo kelime dahi kullanmadım işimi olduğunca ciddiyetle yapıyorum.Bu acıklamada olabildiğince kendini ovmüşsün onun farkında vardım burda milleti kandırmanın bir mantığı yok sunucu berbat bir şekildeydi 52 tane plugin vardı yenilikten anlayışın bu mudur ?bir pluginin hallediceği şeyi 3 plugin ile halletmişsin bu konuşmayı yapmak istemezdim dediğim gibi bu ovünmeleri sana hic yakıştıramadım.Gereken cevabı almışsındır diye tahmin ediyorum durduk yere gidipte orayı burayı kırıcak halim yok yalan soyliycek halimde yok.Sunucuyu devir aldığım zaman okulların kapalı olduğunda dahi 10-15 online vardı burda milleti kandırmanın bir alemi yok bu konuyu daha detaylı konuşmak istiyor isen skype adresimden ekleyebilirsin brky_deepblue(Tehtid veyatta başka bir şey olarak anlamayın)Herzaman icin beklerim.