- En iyi cevaplar
- 0
Sen yanlış hatırlıyorsun galiba beniYorumunuzdan dolayı teşekkür ederim
Yorumundan dolayı teşekkür ederim.Banladığım kişilere hicbirzaman hakaret etmem ban attığım zaman gecen uyarılar belirlidir(Sınırsız Banlandınız,Reklamdan Dolayı Banlandınız)Bu şekildeki uyarılar cercevesi altında banlarım.Ovünmek gibi olmasını istemem fakat ben sunucuyu tek yonetmeyi severim hickimsedende yardım istemdeim benden oncekiler icin olabilir.Ben BaşAdmin iken sen yoktun ara vfermiş olabilirsin.Yenilikler kattım demişsin sunucu senden alınıp bana verildiğini ChestShop acığı map acıkları wg acıkları dolu idi warpların hepsi kırık dokük idi bilen bilir giren tüm oyuncular yazıyordu(Burası kırık,Warp lapis kırık)Bunlardan daha onemli olanı ise Arena dahi yoktu.Sunucuyu düzeltmek icin 3-4 gün hic bilgisayar başından kalmkadım diyebilirim.Yeniliklerinide hic gormedim kendi plugin paketim yüklü sunucuda.Seni kotülemek istemem fakat dediğim gibi sunucu berbat bir haldeydi bundan 6 ay once ilk giren kişilere sorabilirsin olup bitenleri.Bu şekilde gelipte konuyu kotlemen sana yakışan bir davranış olmadığını düşünüyorum ben bu Batihost sunucusunda bir oyuncuya veayatta yetkiliye bırakın küfür etmeyi argo kelime dahi kullanmadım işimi olduğunca ciddiyetle yapıyorum.Bu acıklamada olabildiğince kendini ovmüşsün onun farkında vardım burda milleti kandırmanın bir mantığı yok sunucu berbat bir şekildeydi 52 tane plugin vardı yenilikten anlayışın bu mudur ?bir pluginin hallediceği şeyi 3 plugin ile halletmişsin bu konuşmayı yapmak istemezdim dediğim gibi bu ovünmeleri sana hic yakıştıramadım.Gereken cevabı almışsındır diye tahmin ediyorum durduk yere gidipte orayı burayı kırıcak halim yok yalan soyliycek halimde yok.Sunucuyu devir aldığım zaman okulların kapalı olduğunda dahi 10-15 online vardı burda milleti kandırmanın bir alemi yok bu konuyu daha detaylı konuşmak istiyor isen skype adresimden ekleyebilirsin brky_deepblue(Tehtid veyatta başka bir şey olarak anlamayın)Herzaman icin beklerim.
Not: Daha MRL ayarlarını bile bilmiyordun sunucuyu devir aldığında, şimdi kalkıp birde 3 pluginle sağlamışsın felan mı diyorsun bana? Ben sunucuma MRL bile yüklememiştim, kendim yazmıştım hafif halini..
Not 2: Sen çook eski lapisi getirip önüme koymuştun(zaten bu benim haritam değil Umut zamanındaki haritaydı) ki bu benim WG'lediğim bir şey değildi. Umut'un ekibindeki (benim ara verdiğim zamanlar) 1-2 kişinin saçma WG'siydi. Skypeden bunlarıda söylemiştim sana. Neyse diyecek bir şey bulamıyorum. Daha ne dediğini hatırlamayan ve ne dendiğini hatırlamayan biri var karşımda..
Not 3: Sanırsam banlı iken fotoğrafını çekmiştim ama bulamadım. Gayet sövülmüş bir halde banlanmıştım.
Son düzenleme: