\/ Batihost Resmi Sunucusu \/ 1.8 \/ Faction \/ Skyblock \/ Survival \/ Yeni Sunucular Yolda \/

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim :)

Yorumundan dolayı teşekkür ederim.Banladığım kişilere hicbirzaman hakaret etmem ban attığım zaman gecen uyarılar belirlidir(Sınırsız Banlandınız,Reklamdan Dolayı Banlandınız)Bu şekildeki uyarılar cercevesi altında banlarım.Ovünmek gibi olmasını istemem fakat ben sunucuyu tek yonetmeyi severim hickimsedende yardım istemdeim benden oncekiler icin olabilir.Ben BaşAdmin iken sen yoktun ara vfermiş olabilirsin.Yenilikler kattım demişsin sunucu senden alınıp bana verildiğini ChestShop acığı map acıkları wg acıkları dolu idi warpların hepsi kırık dokük idi bilen bilir giren tüm oyuncular yazıyordu(Burası kırık,Warp lapis kırık)Bunlardan daha onemli olanı ise Arena dahi yoktu.Sunucuyu düzeltmek icin 3-4 gün hic bilgisayar başından kalmkadım diyebilirim.Yeniliklerinide hic gormedim kendi plugin paketim yüklü sunucuda.Seni kotülemek istemem fakat dediğim gibi sunucu berbat bir haldeydi bundan 6 ay once ilk giren kişilere sorabilirsin olup bitenleri.Bu şekilde gelipte konuyu kotlemen sana yakışan bir davranış olmadığını düşünüyorum ben bu Batihost sunucusunda bir oyuncuya veayatta yetkiliye bırakın küfür etmeyi argo kelime dahi kullanmadım işimi olduğunca ciddiyetle yapıyorum.Bu acıklamada olabildiğince kendini ovmüşsün onun farkında vardım burda milleti kandırmanın bir mantığı yok sunucu berbat bir şekildeydi 52 tane plugin vardı yenilikten anlayışın bu mudur ?bir pluginin hallediceği şeyi 3 plugin ile halletmişsin bu konuşmayı yapmak istemezdim dediğim gibi bu ovünmeleri sana hic yakıştıramadım.Gereken cevabı almışsındır diye tahmin ediyorum durduk yere gidipte orayı burayı kırıcak halim yok yalan soyliycek halimde yok.Sunucuyu devir aldığım zaman okulların kapalı olduğunda dahi 10-15 online vardı burda milleti kandırmanın bir alemi yok bu konuyu daha detaylı konuşmak istiyor isen skype adresimden ekleyebilirsin brky_deepblue(Tehtid veyatta başka bir şey olarak anlamayın)Herzaman icin beklerim.
Sen yanlış hatırlıyorsun galiba beni :). ChestShop bugunu daha açmadan kapadım, hatta MAX fiyat satışları bile getirmiştim. 52 plugin değil 38 plugin civarı bir şey vardı. Ek olarak o sunucunun dosyaları sana verilmedi canım benim. O sunucu dosyaları bana özel olduğu için Erkan sağ olsun kimseye verilmedi. Hani sunucunun bana ait olmadığını bile bilmeyen birilerini yetkili vermişler. Deep'li bir şey değilmiydi senin skype nickin? Baya yardım istemiştin. Şimdi burada konuşma. ColereMC yaz bakalım foruma, ara konularda, incele sistemleri. Öveceğim tabii, onca yapmışım. Ek olarak 10-15 online son zamanlarda sunucuyu devredeceğim zaman ilgilenmemiştim. O yüzden olan bir şey. Makinaya bile girmedim o sıralar. Hani eski bir Batihost yetkilisi olarak(Erkan'ın sözü ile Batihost'un yarısı) birçok sunucuyu adam ettim, birçok sunucuya destek oldum. Gereksiz plugin attıklarında plugin ayarlamayı bile bilmeyen kişilere girip düzeltip tek plugine çevirdim. Benim gibi birine şimdi kalkıpta 3 plugin ile sağlamışsın gibi mantıksız bir cümle kurman saçmalık. Neyse daha çok yolun var..
Not: Daha MRL ayarlarını bile bilmiyordun sunucuyu devir aldığında, şimdi kalkıp birde 3 pluginle sağlamışsın felan mı diyorsun bana? Ben sunucuma MRL bile yüklememiştim, kendim yazmıştım hafif halini..
Not 2: Sen çook eski lapisi getirip önüme koymuştun(zaten bu benim haritam değil Umut zamanındaki haritaydı) ki bu benim WG'lediğim bir şey değildi. Umut'un ekibindeki (benim ara verdiğim zamanlar) 1-2 kişinin saçma WG'siydi. Skypeden bunlarıda söylemiştim sana. Neyse diyecek bir şey bulamıyorum. Daha ne dediğini hatırlamayan ve ne dendiğini hatırlamayan biri var karşımda..
Not 3: Sanırsam banlı iken fotoğrafını çekmiştim ama bulamadım. Gayet sövülmüş bir halde banlanmıştım.

Son düzenleme:

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen yanlış hatırlıyorsun galiba beni :). ChestShop bugunu daha açmadan kapadım, hatta MAX fiyat satışları bile getirmiştim. 52 plugin değil 38 plugin civarı bir şey vardı. Ek olarak o sunucunun dosyaları sana verilmedi canım benim. O sunucu dosyaları bana özel olduğu için Erkan sağ olsun kimseye verilmedi. Hani sunucunun bana ait olmadığını bile bilmeyen birilerini yetkili vermişler. Deep'li bir şey değilmiydi senin skype nickin? Baya yardım istemiştin. Şimdi burada konuşma. ColereMC yaz bakalım foruma, ara konularda, incele sistemleri. Öveceğim tabii, onca yapmışım. Ek olarak 10-15 online son zamanlarda sunucuyu devredeceğim zaman ilgilenmemiştim. O yüzden olan bir şey. Makinaya bile girmedim o sıralar. Hani eski bir Batihost yetkilisi olarak(Erkan'ın sözü ile Batihost'un yarısı) birçok sunucuyu adam ettim, birçok sunucuya destek oldum. Gereksiz plugin attıklarında plugin ayarlamayı bile bilmeyen kişilere girip düzeltip tek plugine çevirdim. Benim gibi birine şimdi kalkıpta 3 plugin ile sağlamışsın gibi mantıksız bir cümle kurman saçmalık. Neyse daha çok yolun var..
Not: Daha MRL ayarlarını bile bilmiyordun sunucuyu devir aldığında, şimdi kalkıp birde 3 pluginle sağlamışsın felan mı diyorsun bana? Ben sunucuma MRL bile yüklememiştim, kendim yazmıştım hafif halini..
Not 2: Sen çook eski lapisi getirip önüme koymuştun(zaten bu benim haritam değil Umut zamanındaki haritaydı) ki bu benim WG'lediğim bir şey değildi. Umut'un ekibindeki (benim ara verdiğim zamanlar) 1-2 kişinin saçma WG'siydi. Skypeden bunlarıda söylemiştim sana. Neyse diyecek bir şey bulamıyorum. Daha ne dediğini hatırlamayan ve ne dendiğini hatırlamayan biri var karşımda..
Not 3: Sanırsam banlı iken fotoğrafını çekmiştim ama bulamadım. Gayet sövülmüş bir halde banlanmıştım.
Şunu unutma sunucu acıldığından beri yardım istediğim olmadı ben sana demiyorum 4 4 lük bir insanım tüm komutlar aklımda olayı başka yerlere cekip dahada cok batıyorsun bu kadar egoist olmana gerek yok.Yardım istediğinin kanıtı varmı acaba ? sunucu ilk acıldığında evet seni cağırdım gelip bakman amaclı bana ne durumda verildğine dair sen burda gelip sadece laçkalaşmaya başlıyorsun burdakin amacın sadece kendini ovmek başka bir şey deil.Egon ile devam ediyorsun kişisel karekterinden değişen bir şey yok seni kotülemek istemiyorum fakat bu şekildede sürekli alttan alamıycağım cünkü bizde bir insanız değilmi :).
Eğer diyor isen bu konuşmaya devam edelim skype adresimde ekleyebilirsin gozleri bu kadar üstüne cekmene gerek yok :)

Skype ekledim bakarmısınız lütfen.
Tabikide

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu unutma sunucu acıldığından beri yardım istediğim olmadı ben sana demiyorum 4 4 lük bir insanım tüm komutlar aklımda olayı başka yerlere cekip dahada cok batıyorsun bu kadar egoist olmana gerek yok.Yardım istediğinin kanıtı varmı acaba ? sunucu ilk acıldığında evet seni cağırdım gelip bakman amaclı bana ne durumda verildğine dair sen burda gelip sadece laçkalaşmaya başlıyorsun burdakin amacın sadece kendini ovmek başka bir şey deil.Egon ile devam ediyorsun kişisel karekterinden değişen bir şey yok seni kotülemek istemiyorum fakat bu şekildede sürekli alttan alamıycağım cünkü bizde bir insanız değilmi :).
Eğer diyor isen bu konuşmaya devam edelim skype adresimde ekleyebilirsin gozleri bu kadar üstüne cekmene gerek yok :)

Tabikide
Eski skypene bakıp görebilirsin kanıtları, bana sövdüklerini-saydıklarını kendi kendinide kanıtlarsın. Buraya atma gereği duymuyorum :). Bu ülkede ego yaparsan kazanırsın, ben 4 senelik işimde bunu anladım. Battığım felanda yok, tam tersi doğruları söylüyorum, doğru söylemek size göre batmaksa orası ayrı..

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski skypene bakıp görebilirsin kanıtları, bana sövdüklerini-saydıklarını kendi kendinide kanıtlarsın. Buraya atma gereği duymuyorum :). Bu ülkede ego yaparsan kazanırsın, ben 4 senelik işimde bunu anladım. Battığım felanda yok, tam tersi doğruları söylüyorum, doğru söylemek size göre batmaksa orası ayrı..
Konuyu farklı yerlere cekiyorsun şu an farkındamısın bilmiyorum ama şu an tek yaptığın laçkalaşmak başka bir şey değil.

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rehber alımları için olabilirim TECRÜBEM VAR!
Almak istiyorsanız: Skype:efetunc12

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu Güncel, konu tasarımı tamamiyle değiştirildi

Konu Güncel, konu tasarımıve sunucu tamamiyle değistirildi.

Konu Güncel

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
güzel olmuş
kesinlikle eskiden sunucu bana ait diye yazmıyorum

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
sunucu sağlam iyi biryerlere geleceğine inanıyorum...