CustomBT # Başarılı , Olgun kişilikli kişiler aranıyor!

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Mats1910 kardo buyur başvuru formu
Ad Soyad :Koray Genç
Yaş (12+) :14 haziranda 15 wuhu
Ne Kadardı Mimarlıkla Uraşıyor :tam emin değilim ama 2014 de sarmıştı sonra biraz bıraktım sonra roninbt serverinde tekrar başladım bu zamana kadar bırakmıştım server kapanınca
Ne Kadar Devam Edecek :eger yaptıgım işte ustalaşırsam beni bıktırmak icin elinizden geleni yapın :D not:canım sıkılmadıkca
Günde Kaç Saat Online :Dediğim gibi bu pc de mc bozuk diğer pc ye gecersem yaparım bu pc 3-5 saat rahat :D diğer pc de aynı gibi ama kardeş çıkarsa eh sonuçta abiyiz
Yapıtın Resimleri :formattan sonra elimde kalmamış eh o kdrda bırakmışım mimarlıgı

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir takım kurarken konu açmamalıydın bence, açınca olanları gördün zaten.
Ayrıca senin de:
  • Yaptığın yapıtları hangi sunucuda yayınlayacaksınız ?
  • Yaptığınız yapıtları herhangi bir ücrete satacak mısınız ?
  • Ekip arkadaşlarına belirli bir miktar ücret düşecek mi ?
  • Mimari anlayışını gösterecek bir kaç yapıtın var mı ? Varsa paylaşmadan neden onu açtın ?
  • Takımın için herhangi bir logonuz var mı ? (Yazdığın o şekilli yazıdan bahsetmiyorum.)
Yukarıdaki soruların cevapları vermen lazım. Senin olduğu gibi üyelerinin de soru sorma hakkı vardır.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@İnanılmaz ronin bt nin serverine girdiysen yada diğer mimar akademi serverlerine bi grup vardır o grubdaki bir kişi yapar o satar parayı o alır örn. ben bu takıma katıldım bi spawn yaptım bi servere sattım ben parayı alırım eğer arkadaşım yardım ettiysede tabii ki onunlada paylaşırım

Logo okdr öyle önemli bir şey değil o yazıda logo niyetine geçirir he eger biyerde kullanıcaksan CBT Olarakda kullanılabilir

Zaten @Mats1910 arkadaşımız öğrenciydi öğretmen oldu belkide kendine veya öğrencilerine gizli tutmak istiyordur

Yapıtlar ücretle satılabilmi konusunda duruma göre değişir bi arkadaşının çok emeği geçmiştir ona bedava veya maddi sıkıntısı vardır o yüzdende parayla satabilir

yaptıgı yapıtları her hangi bir sunucuya vermemesi normal değil zaten build team lerde zorunlu olmadıkca ayrımcılık yapılmaz

{ VE EVET BEN ONUN AVUKATIYIM }

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
@İnanılmaz ronin bt nin serverine girdiysen yada diğer mimar akademi serverlerine bi grup vardır o grubdaki bir kişi yapar o satar parayı o alır örn. ben bu takıma katıldım bi spawn yaptım bi servere sattım ben parayı alırım eğer arkadaşım yardım ettiysede tabii ki onunlada paylaşırım

Logo okdr öyle önemli bir şey değil o yazıda logo niyetine geçirir he eger biyerde kullanıcaksan CBT Olarakda kullanılabilir

Zaten @Mats1910 arkadaşımız öğrenciydi öğretmen oldu belkide kendine veya öğrencilerine gizli tutmak istiyordur

Yapıtlar ücretle satılabilmi konusunda duruma göre değişir bi arkadaşının çok emeği geçmiştir ona bedava veya maddi sıkıntısı vardır o yüzdende parayla satabilir

yaptıgı yapıtları her hangi bir sunucuya vermemesi normal değil zaten build team lerde zorunlu olmadıkca ayrımcılık yapılmaz

{ VE EVET BEN ONUN AVUKATIYIM }
Yerime cevapladığım için sağol tam olarak aynı fakat șunu belirtmek isterim ben bildiğimi öğrencilere öğretmek istiyorum fakat okadar uzman değilim eğitim aldım doğrudur ama dediğim gibi belkide benden iyisindir zaten yukarda bir kuralımız var ben bir şey biliyorsam sana öğreticem sen biliyorsan bana öğretmelisinki daha iyi mimarlar olup adımızı duyurabilmeli yeteneklerimizi arttırmalıyız benim düşüncem bu şekilde

Architectus

En iyi cevaplar
0
Yeni kurulan pek fazla niteliği olmayan bir takım gibi, her şeyden önce başarılar diliyorum fakat üyelerin sizi seçmesi için cezbedici bir özellik yok. Yaptığınız yapıtları vesaire özenerek hazırlarsanız daha çok üye çekeceğinizden eminim. Tekrardan kolay gelsin size.. :)
Yorumun için çok teşekkür ederim internetim sıkıntılı zaten planım oydu resimler koyacaktım fakat TTNET daha düzeltmek için gelmedi bende telefonu bağladım ancak elimden hazırlarken bu geldi bunu hazırlamak bile 1 saatimi aldı okadar yavaş internetim :(

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olympos Ekibi olarak öğrencimi destekliyorum. Umarım iyi yerlere gelirsiniz çeşitli yardımlarda kapım açıktır , biliyorsun değil mi ?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öğretmen olarak çok iyisin ekipten ayrılmak istemezdim fakat egosu olan birileri var senle konuştuk bunu her neyse saolasın

Olympos egois dediğiniz insan ile beraber çalışıyoruz hatta yunus ' da artık alışmış durumda o ego değil sert mizaçlı biri idi neyse sen bilirsin. Ekibinin iyi yerlere gelmesi dileği ile.

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Yunus] Haruncum YeniTakımında BAŞARILAR Dilerim Egoist insanlar egoistliklerini sen eziceksin Ve sana ses çıkartamıyacak Yeni Takımında Öyle Usta Builderlar gelmez öğrenci gelir..Onlarla Beraber Gelişirsin İNŞALLAH Başarılarını dilerim....[OlymposBT-#YUNUS#]

Architectus

En iyi cevaplar
0
[Yunus] Haruncum YeniTakımında BAŞARILAR Dilerim Egoist insanlar egoistliklerini sen eziceksin Ve sana ses çıkartamıyacak Yeni Takımında Öyle Usta Builderlar gelmez öğrenci gelir..Onlarla Beraber Gelişirsin İNŞALLAH Başarılarını dilerim....[OlymposBT-#YUNUS#]
Saol yunusum.