Türk Oyunu Zula'ya Destek Çıkalım !

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam konuyu iyiki de açmışsınız.Oyunu biliyordum fakat yüklemeye üşeniyordum.
Oyun resimlerinden çok epik görünüyor.
YAPIMCILARIN EMEĞİNE SAYGI DUYALIM.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bu oyunada skin, stats ayrıntılı özellikler eklenirse grafik olarak ve nesil olarak cs go yu kat kat geçen bir oyun. Cs go olduğu halde bunu oynadım 2 3 hafta sıkılmadan. Fakat adminler ne yazık ki bu oyunuda woftü gibi bir şey yapıyor son zamanlarda.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ciddiyim resimler kötü gösteriyor bana göre. Ben bu oyunu indirdim baya bir oynadım. Resimlerdeki gibi değil daha HD, daha kaliteli, daha ayrıntılı ve detaylı. Gerçekten Türklere bahane bulanlar. Adamlar kaçıncı oyununu yapıyor, biz hala oyun yapamadık diyorlar. Ama farkındaysanız Türkler 1 oyun çıkartıyor, yabancıların onlarca oyununa bedel.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çok ciddiyim resimler kötü gösteriyor bana göre. Ben bu oyunu indirdim baya bir oynadım. Resimlerdeki gibi değil daha HD, daha kaliteli, daha ayrıntılı ve detaylı. Gerçekten Türklere bahane bulanlar. Adamlar kaçıncı oyununu yapıyor, biz hala oyun yapamadık diyorlar. Ama farkındaysanız Türkler 1 oyun çıkartıyor, yabancıların onlarca oyununa bedel.
Oyun güzel evet ama son zamanlarda bozdu. Önüne gelen M468 alıp +6 basıyor silaha, sen 2 şarjör boşaltırken o tek atıyor (Bu da neüy!? !?!). Bu adamları geçtim her odada en az 1-2 tane hile var. Adam aimbotla perişan ediyor seni...

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun güzel evet ama son zamanlarda bozdu. Önüne gelen M468 alıp +6 basıyor silaha, sen 2 şarjör boşaltırken o tek atıyor (Bu da neüy!? !?!). Bu adamları geçtim her odada en az 1-2 tane hile var. Adam aimbotla perişan ediyor seni...
Türkler ilk defa oyun sektörüne atıldıkları için böyle sorunlar son zamanlar da sık sık oluyor ama eminim ki yakında düzeltirler.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Türkler ilk defa oyun sektörüne atıldıkları için böyle sorunlar son zamanlar da sık sık oluyor ama eminim ki yakında düzeltirler.
Ben de öyle umuyorum.. Bu arada hala oynuyorsan benim orada nickim yine Myper, arkadaş olarak eklersen oynayabiliri birlikte