Sunucum için yardım lazım !

ArticaCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, uzun süredir bu Minecraft Server işlerine girmiyordum, taaki geçen hafta yeni bir tane satın alana dek. Minecraft'tan anlayan birileri bana FactionPvP sunucularındaki Rütbe & Coin 'leri bir açıklayabilirse memnun olurum, isterseniz burdan, isterseniz pm ile, isterseniz skype adresim: articagaming..
İyi Forumlar !

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rütbe Demek Oyunda durma İle Veya Para İle Rütbe Atlamana Ve Rütbe ile Kit Ve Özel hammadde Açılmasını Sağlar
Para İle Atlanan Rütbe Plugini PaidRank
Zaman İle Atalanan Rütbe Plugini AutoRank
Coin Derken Lapis ten Düşense Skript İle Yapılıyor
Köylü Takas İşe Shoopkeper İle Yapiliyor

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rütbe sistemi genellikle oyunda durma sürelerine göre artar. Örneğin oyuna girdikten sonra dört dakika aktif olursa 'Yeni' rütbesini kazanmak gibi. Rütbe sistemine göre kitler, hammaddeler, özel kazı yerleri, özel arsalar ve aklına gelebilecek her türlü şey yapılabilir. Oyunda ki online sayısını arttırmak ve haksızlığı gidermek adına kullanılabilecek bir plugin.
İndirmek İstersen ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Coin sistemi ise oyunda genellikle patronlardan düşen paralardır. Özel eşya vb. şeyler almaya yarayan para birimi. Örneğin iki coin karşılığında özel enchli elmas kılıcı, ayrıca bu sistem ticareti aşırı derece kolaylaştırır.

Rütbe Demek Oyunda durma İle Veya Para İle Rütbe Atlamana Ve Rütbe ile Kit Ve Özel hammadde Açılmasını Sağlar
Para İle Atlanan Rütbe Plugini PaidRank
Zaman İle Atalanan Rütbe Plugini AutoRank
Coin Derken Lapis ten Düşense Skript İle Yapılıyor
Köylü Takas İşe Shoopkeper İle Yapiliyor
Ayrıca hocam dediklerin fazlık, para ile rütbe atlama 'Autorank' plugini ile yapılıyor. Lapisten düşen coin değil eşyadır, skript dışında plugini var. Herif köylü takası istememiş.