> Minecraft Factions Plugini

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben 1.8 İçin Olan Factions Pluginini Kullanıyorum mcore'lu olanı Ama Acayip Derecede Fazlalık Dosya Oluşturuyo v.s. v.s. Ama F Des Crash Kodunu Engelliyo Bazı Sunucularda Gördüm Normal Factions Pluginini Kullanıyolar Ama F Desc Crash Kodu Çalışmıyo Nasıl Yapılcağını Bilen Varmı UnioAntiCrash Yüklü!

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim istersen 1.5.2 nin Factions'unu kullan.
MassiveCore desteği istemiyor.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Kardeşim istersen 1.5.2 nin Factions'unu kullan.
MassiveCore desteği istemiyor.
f Desc Crash Kodu Oluyomuki Onda ?

@Krumb069 hocamızın yazdığı bir eklenti var,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu Kurunca Diğer Sürümlerdeki Factions Pluginlerini Kullanabilicemmi ?

@Krumb069 hocamızın yazdığı bir eklenti var,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Attığınız Plugin Factions 2.0+ Destekliyor Ama Ben 2.0 Sürümünün Altındaki Bir Sürümü Kullanmak İstiyorum.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
f Desc Crash Kodu Oluyomuki Onda ?

Bunu Kurunca Diğer Sürümlerdeki Factions Pluginlerini Kullanabilicemmi ?

Attığınız Plugin Factions 2.0+ Destekliyor Ama Ben 2.0 Sürümünün Altındaki Bir Sürümü Kullanmak İstiyorum.
Massive Core'u artık herkesin kullanması gerek bence, eğer kullanmak istemiyorsanız, Antifactioncrash eklentisi de size uygun değilse başka bir klan eklentisi araştırmaktan başka bir yol görünmüyor. Benim fikrim Massive Core'u kullanmanız. Bildiğim başka bir Antifactioncrash eklentisi gibi bir şey yok. Ayırca her şekilde Antifactioncrash eklentisi Massive Core ve Faction ile çalışır.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben AAC kullanıyorum. Onda /aac crash diye bir şey vardı sanırım 100.000 tane entity yolluyorsun minecraft çöküyor ahah :D
Edit: NCP kullanıyorsan o komutu engelle crash yemezsin.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Ben AAC kullanıyorum. Onda /aac crash diye bir şey vardı sanırım 100.000 tane entity yolluyorsun minecraft çöküyor ahah :D
Edit: NCP kullanıyorsan o komutu engelle crash yemezsin.
Ben AAC Kullanmıyorum Gerengi Yok
Massive Core'u artık herkesin kullanması gerek bence, eğer kullanmak istemiyorsanız, Antifactioncrash eklentisi de size uygun değilse başka bir klan eklentisi araştırmaktan başka bir yol görünmüyor. Benim fikrim Massive Core'u kullanmanız. Bildiğim başka bir Antifactioncrash eklentisi gibi bir şey yok. Ayırca her şekilde Antifactioncrash eklentisi Massive Core ve Faction ile çalışır.
Konuda Belirttiğim Gibi MassiveCore Kullanmak İstemiyorum Ve O Attığınız Link 2.0+ Sürüm Gerektiriyor O Sürümlerde Zaten Engelli Crash Kodu Başka Çözüm Lazım.