CustomBT # Başarılı , Olgun kişilikli kişiler aranıyor!

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@İnanılmaz ronin bt nin serverine girdiysen yada diğer mimar akademi serverlerine bi grup vardır o grubdaki bir kişi yapar o satar parayı o alır örn. ben bu takıma katıldım bi spawn yaptım bi servere sattım ben parayı alırım eğer arkadaşım yardım ettiysede tabii ki onunlada paylaşırım

Logo okdr öyle önemli bir şey değil o yazıda logo niyetine geçirir he eger biyerde kullanıcaksan CBT Olarakda kullanılabilir

Zaten @Mats1910 arkadaşımız öğrenciydi öğretmen oldu belkide kendine veya öğrencilerine gizli tutmak istiyordur

Yapıtlar ücretle satılabilmi konusunda duruma göre değişir bi arkadaşının çok emeği geçmiştir ona bedava veya maddi sıkıntısı vardır o yüzdende parayla satabilir

yaptıgı yapıtları her hangi bir sunucuya vermemesi normal değil zaten build team lerde zorunlu olmadıkca ayrımcılık yapılmaz

{ VE EVET BEN ONUN AVUKATIYIM }
Sana onun Avukatı mısın ? diye sormayacaktım zaten. Logo nasıl o kadar önemli değil ? Ekibin yüzüdür logo. İnternetteki bazı şekilli yazı sitelerinden oluşturmamalısınız. Bir grafiker tutup ona yaptırmalısınız. Hatta isterseniz buraya tanıdığım ve yapacak olan bir kaç grafikeri yazayım : @Ardart @Mr_TeneKe ve @Acarz .

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana onun Avukatı mısın ? diye sormayacaktım zaten. Logo nasıl o kadar önemli değil ? Ekibin yüzüdür logo. İnternetteki bazı şekilli yazı sitelerinden oluşturmamalısınız. Bir grafiker tutup ona yaptırmalısınız. Hatta isterseniz buraya tanıdığım ve yapacak olan bir kaç grafikeri yazayım : @Ardart @Mr_TeneKe ve @Acarz .

Typeface logo denilen bir şey vardır. (Naçizane fikrim Typeface logoların tembel işi olduğudur.) Typeface logolarda firmanın vizyonuna göre bir tasarım yapılır ve komisyona sunulur. Typeface logolar yapılması en zordur çünkü renk, şekil, kompozisyon üzerine araştırmalar yapılarak oluşturulur. Minecraft Build takımları gibi hottiriden teyyare kuruluşlar Typeface kullandığı zaman "İsmimizi şeküllü yazıp elegant olak." mesajı verir.

Grup konusunda; Forumda üye aramaya başladığınız saniye kendi ipinizi çekmişsiniz siz kardeşim.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir tavsiye vermek isterim kendimce mats arkadaşıma, Konu açmana gerek yok bunlar için yapılarını paylaşırken duyurabilirsin böyle şeyleri.Şahsi görüşümdür spam gibi geliyor artık bu konular biraz bilinçlenelim.

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir tavsiye vermek isterim kendimce mats arkadaşıma, Konu açmana gerek yok bunlar için yapılarını paylaşırken duyurabilirsin böyle şeyleri.Şahsi görüşümdür spam gibi geliyor artık bu konular biraz bilinçlenelim.
[#yunus#] İyide Adam Bir Şey demiyorki Ve Ayriyetten nasıl Bir Konu Açmasını istiyorsun belirtsen gzl olr...Ve Saten Forumda Yapılarıda Mevcut.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
[#yunus#] İyide Adam Bir Şey demiyorki Ve Ayriyetten nasıl Bir Konu Açmasını istiyorsun belirtsen gzl olr...Ve Saten Forumda Yapılarıda Mevcut.
Nasıl anlamadınız okadar basit cümleyi bilmiyorum ama hadi sizin için açıklıyım :)
Bt kurmak istiyorsun bir yapı yaptın güzel oldu bunu paylaşırsın forumda, Mimar takımının adıyla beraber-bilmemne BT-tabi nereye kadar artık ona siz karar verin.Yapının üzerine yazarsın kocaman.https://forum.gamer.com.tr/konu/rainbow-palace-ii-l-ronin-bt.313661/ Katılmak isteyen arkadaşlar Özelden iletişim kurabilir felan fisfan. Tabi millet bu yapıyı görünce eğer kendi seviyesine yakınsa sana teklif eder.Sende çok büyük bir kesimi eleyebilirsin.Forumun son hallerini ve bu konulara verilen tepkileri ağzıma almak istemiyorum arkadaşlar.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Buildlerimi görmek isteyen arkadaşlar vardı internetim kötü fakat görmek isteyen varsa skylinemc.nitrado.net adresine gelip warp spleef ve warp lobi ye bakabilirler 2 gün oldu onları yapalı
Lobi(çakmalobi) spawn daha koymadık lobiye factiondan bakın lütfen

Saolun hocam güzel fikirin iz için haklısınız

BroBuilder

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ad Soyad : Mustafa Bakoglu
Yaş (12+) : 16
Ne Kadardı Mimarlıkla Uraşıyor : 5 yıl
Ne Kadar Devam Edecek : Üniversite Son
Günde Kaç Saat Online : 6
Yapıtın Resimleri : Skypede
Skypem mustafa.bakoglu1

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neyi göreceksin tam olarak ve pek fazla skype kullanmam ama al facebook:yapmadostum0 resim yık