Aniden FPS düşüyor

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar,
MinePilex de falan oynarken aniden kasma giriyor neden oluyor anlamadım.
Örneğin 150 FPS de oynarken aniden 0 a düşüyor.
Minecraft a 8 GB RAM verdim sonuç hala aynı değişen bir şey yok aniden kasıyor.
Optifine denedim sonuç yine aynı aniden FPS 0 a düşüyor.
Java ya RAM verdim yine aynı.
İşletim sistemim: Windows 8.1 Pro
Ram: 8 GB
işlemci: AMD FX(tm)-8300 Eight-Core Processor
DirectX sürümü: 11
Java sürümü: jre1.8.0_71
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570 4848 MB
Evet arkadaşlar sistemimde böyle yardımlarınızı bekliyorum ... :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 Çıktıgından Beri MineCraftta Kasmalar Oluyor Bu Sizin Pcnize Alakalı bir şey Degil Belliki Microsoft bir şey Yapmış

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı youtuber larda hiç kasma yok adamlar rahat rahat oynuyor?
Onların Bilgisayarına Bakmadın Galiba 1.7 İle Gir Bakalım Lag Oluşucakmı ? 1.7 İle giriyorum benim külüstür Pc Dayanıyor 60-100 fps Alabliyor 1.8 e geçince 1 FPSye Düşüp Ara sıra 20 30 Oluyor

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Onların Bilgisayarına Bakmadın Galiba 1.7 İle Gir Bakalım Lag Oluşucakmı ? 1.7 İle giriyorum benim külüstür Pc Dayanıyor 60-100 fps Alabliyor 1.8 e geçince 1 FPSye Düşüp Ara sıra 20 30 Oluyor
Bilgisayar ile alakası olduğunu sanmıyorum. Ram vermediğim 4gb lik optifinesiz pc'de 1.8 mc kasmadan oynayabiliyorum.
Üstelik bu Ram verme olayı ne ya. Ne bicim bi sistem bu, oyun anlık kullandığı rami çeksin işte pc'den illa ram'mi vermek gerekiyo. Ah Windows ah...

Edit: PC i7 falanda değil yani Celeron kullanıyor.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar ile alakası olduğunu sanmıyorum. Ram vermediğim 4gb lik optifinesiz pc'de 1.8 mc kasmadan oynayabiliyorum.
Üstelik bu Ram verme olayı ne ya. Ne bicim bi sistem bu, oyun anlık kullandığı rami çeksin işte pc'den illa ram'mi vermek gerekiyo. Ah Windows ah...
Ram Vermek Mantıklı Bi Seçenek Degil Haklısın

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle 1.8 çok pis FPS DROP yapıyor.
Biz en iyisi 1.7 devam edelim.Microsoft abi bir şey yapana kadar...

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 çok pis FPS harcılıyor bunu nedeni Microsoft Güncelleme yapmadıgından kaynaklanıyor sorun Microsoft da sizde degil

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.5.2 ye girip oynayın bakalım gram kasma olacak mı. 1.4.7 Den sonra Mojang işin içine sıçtı afedersiniz ama. Onlineyi bulunca özen göstermemeye başladılar oyuna. Hele microsofta satılınca iş iyice değişti. Adamın oyunu satsa ne olur satmasa ne olur dünyaya çoktan kazık çaktılar.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Artık FPS Drop gibi sorunlar yaşamıyorum. Minecraft.net e girip orjinal minecraftı yükledim. Tabi bunu yapmadan önce .minecraft ı sildim. Şuanda MinePlex gibi sunucularda sabit 60 FPS alıyorum. Çok iyi oldu çokda güzel oldu tmmı .s Bilgisayarımın özelliklerinde sorun yokmuş. İyi oyunlar , iyi forumlar :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 in Forgesini İndirip Optifine Yükledim Crackli Minecraftta Sorun Çıkmıyor Bende. Bence Bi Optifine İndirip 1.8 Oynayın