Yaptıklarım:Bölüm 1 - Ev (En Güzelleri Kargoda)

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnanmıyorum dostlar. Siz mimarlığın neredeyse gelişti dediniz. Bende bi serverde yaptığım evi göstereceğim. Beğenin İmancıklar <3 Acaba isim mi değiştirsem. İmanlıMarangoz. Hmm. süper fikir. neyse...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üstündeki kalp sizler için :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıların üstünde biraz daha düşünürsen senin için daha iyi olur.İyi görüntüler yakalayabilirsin.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Senin gerçek bir mimardan ders alman gerek nereden mimarlık konusunda kendini geliştiriyorsan çok yanlış yer orası. evin çatısı öyle piramit gibi direk yukarı doğru uzanmamalı az sağdan soldan eğimler olmalı ortaya doğru evin çatısının kenarları için başka bi merdiven kullanırsan daha iyi görünebilir ve çatısı evden 1 blok olsada daha büyük olmalı mesela evin sol tarafındaki çatı biraz daha ileri gelmeliymiş evin dışına doğru evin köşelerine tahta değilde odun kullanabilirsin tabii ki de evi ilk yaparken temellerini atman gerek zemini ve iskeletini oluşturman gerek sonra duvarlar ve çatı en son da detaylar eklenmeli çatıya tavan arası penceresi yerleştirirsen daha hoş görünebilir.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin gerçek bir mimardan ders alman gerek nereden mimarlık konusunda kendini geliştiriyorsan çok yanlış yer orası. evin çatısı öyle piramit gibi direk yukarı doğru uzanmamalı az sağdan soldan eğimler olmalı ortaya doğru evin çatısının kenarları için başka bi merdiven kullanırsan daha iyi görünebilir ve çatısı evden 1 blok olsada daha büyük olmalı mesela evin sol tarafındaki çatı biraz daha ileri gelmeliymiş evin dışına doğru evin köşelerine tahta değilde odun kullanabilirsin tabii ki de evi ilk yaparken temellerini atman gerek zemini ve iskeletini oluşturman gerek sonra duvarlar ve çatı en son da detaylar eklenmeli çatıya tavan arası penceresi yerleştirirsen daha hoş görünebilir.
Mimari dersle olucak bir şey değil.dediklerini yapmasa bile kendini geliştirebilir.Sen galiba sadece Medieval yapabiliyorsun anlatımından anladığım kadarıyla yaptığı tarza derinlik katarak daha iyi görüntüler elde edebilir.Sadece yapısı üzerinde düşünmesi yeter.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Usta mimarlara göre iyi değil.

Ama benim gibi survival oynuyacaklara çok iyi bir ev.
7/10

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0

Mimari dersle olucak bir şey değil.dediklerini yapmasa bile kendini geliştirebilir.Sen galiba sadece Medieval yapabiliyorsun anlatımından anladığım kadarıyla yaptığı tarza derinlik katarak daha iyi görüntüler elde edebilir.Sadece yapısı üzerinde düşünmesi yeter.
Hayır Ben izle diyorum ki şu yüzden nerdeyse hiç kimse gerçek hayattaki bir evden uyarlanıp bloklara dökmüyor oyundaki evler nasıl ise öyle yapıyorlar. en azından iyi mimarların yaptığı videoları izlesin de gerçekçiliğe yakın birşeyler kapsın.