İlk Yapım..(Geleciğin Usta Builderi kjkjkj)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
İlk Konuya Baktığımda Dalga Amaçlı Yaptığını Sandım Meğersem Çok Ciddiymişsin. Daha şimdiden kendine usta mimar dememelisin bence :D

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İlk Konuya Baktığımda Dalga Amaçlı Yaptığını Sandım Meğersem Çok Ciddiymişsin. Daha şimdiden kendine usta mimar dememelisin bence :D
Anlamıyormusunuz kardeşim
''Kaçkere diyeceğim.İlk yapımı attım inşallah ilerleyen zamanlarda usta builder olurum ilk adımımı atıyorum ona göre.
Açıklamayı yaptım hala mesajlar böle gelirse konuyu sileceğim hiç kimse anlamazsa konunun amacı ne :/''

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Anlamıyormusunuz kardeşim
''Kaçkere diyeceğim.İlk yapımı attım inşallah ilerleyen zamanlarda usta builder olurum ilk adımımı atıyorum ona göre.
Açıklamayı yaptım hala mesajlar böle gelirse konuyu sileceğim hiç kimse anlamazsa konunun amacı ne :/''
Kardeşim Hiçbirşey yapmamışsın ki Biraz emek ver uğraş.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
İyiymiş. İlk yapı herzaman temel oluştururda insanlar "Usta Builder Adayı" Demene biraz tepki göstermiş. Olsun gene çalış ileride büyük şeyler bekliyoruz senden =)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Rastgele bir şekil oluştur,iki çit ışık taşı koymak yapı sayılmıyor malesef.Yapı yapmadan önce yapacağın yapıyı planlaman gerekir.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Rastgele bir şekil oluştur,iki çit ışık taşı koymak yapı sayılmıyor malesef.Yapı yapmadan önce yapacağın yapıyı planlaman gerekir.
Malesef konu kapandı.şu an başka bir güzel ve büyük yapı için build takımı arıyorum.Teşekkürler tavsiyen için.
İyi Forumlar.