Dostum sen depresyonu da aşmışsın bir psikologa görünmeni tavsiye ediyorumTebessüm bile olmadı ben depresyondaysam bunu izledikten sonra intahara kalkışırım hem acaba o alkış sesi neyde çıkıyordu :sinsi: (aklım yine fesatlaştı)
Yakında yeni bir dünya türü kurmayı düşünüyoruz. Bütün dünyayı pandalar yönetecek -,-300 Panda Arkadaşın Olursa Rahat Depresyona Girersin ._.
Bambunuzlamı Dünyayı Yöneticeksiniz ._.Dostum sen depresyonu da aşmışsın bir psikologa görünmeni tavsiye ediyorum
Yakında yeni bir dünya türü kurmayı düşünüyoruz. Bütün dünyayı pandalar yönetecek -,-
Pandalar anca benim şerafettinde çıkan bambuyu yerlerDostum sen depresyonu da aşmışsın bir psikologa görünmeni tavsiye ediyorum
Yakında yeni bir dünya türü kurmayı düşünüyoruz. Bütün dünyayı pandalar yönetecek -,-
Nedensiz Nedensiz Güldüm Buna
Sizin buz parçalarından başka yordamınız varmı ?Bambunuzlamı Dünyayı Yöneticeksiniz ._.
Ben senin yaptığın yorumu okuyunca o klip aklıma geliyor ve hala gülüyorumİçimden gülmek geldi ama gülmedim.
Var Ordum ._.Sizin buz parçalarından başka yordamınız varmı ?![]()
Hahaha cidden çok komikti değil mi ?Ben senin yaptığın yorumu okuyunca o klip aklıma geliyor ve hala gülüyorum![]()
Ben sana @!? desemde gülüyonBen senin yaptığın yorumu okuyunca o klip aklıma geliyor ve hala gülüyorum![]()
Başta ordundan bahsetmedin aletlerden bahsettin -,-Var Ordum ._.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu küfürü bırakmadıkça susturulmaya devam edeceksin -,-Başta ordundan bahsetmedin aletlerden bahsettin -,-