Ama bu daha eğlenceli''Ya Sabır'' çekmek daha etkili ve kısa olabilir diye düşünüyorum.
Gerçekten morali bozuksa hiçbir şey morali düzeltebileceğini sanmıyorumAma bu daha eğlenceli![]()
%90 ı yüklenmişken internetin kesildiğinidüşündüm. Dahada bozuldu :öl:Bunları upload etmenin zorluğunu düşünürken daha çok moralim bozuldu, napcaz?
Git tüm gücünle bağır @Kovalski gerçi benim çocuksuluğumu korumamı bunlar sağlıyor hepsini günde 1 yada yarım saat dinlerimBunları upload etmenin zorluğunu düşünürken daha çok moralim bozuldu, napcaz?
İnternetin kesilmesi önemli değil tekrar işlem başlatıldığında kalan yerden devam edecektir%90 ı yüklenmişken internetin kesildiğinidüşündüm. Dahada bozuldu :öl:
Dime visqiHepsini aynı anda açtım biraz donuyor ama iyi kafa yapıyor bir yerden sonra.
Youtube ye hiç video yüklemedim o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim.İnternetin kesilmesi önemli değil tekrar işlem başlatıldığında kalan yerden devam edecektir
Moralim bir nebze olsun düzeldi
Adil Kullanım Kotası aktif olduğuna rağmen donma yaşamadımHepsini aynı anda açtım biraz donuyor ama iyi kafa yapıyor bir yerden sonra.