Mükemmel Bir Build ! - Boss Sistemi -MambaMC.minecraft.to -125 Kişilik 6 GB ram

TheOlder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel Server Güzel Mapler Ama Türkeyenin En iyi Buildi demeyelimde en iyilerinden Çünkü daha iyileride olabilir

ugur775

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Roxan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build konusunda hiçbir otoriteye sahip olmayan şu sözde "builder" arkadaşların postlarini okudukca gülüyorum doğrusu. Çocuk sunucusunu açmış, ama amatör buildlerle, ama lapisiyle. Kendi skalasındaki rakiplerine göre iddialı olduğunu belirtmiş alt tarafı. Sonoyuncu eski bir sunucu, tutupta daha yeni olan bir sunucuyla karsilastirmaniz da çok gülünç.
Sunucuya gelirsek, henüz girmedim fakat bir ara ziyaret etmeyi düşünüyorum. Eleştiriler seni yıldırmasın, başarılar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugur775

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Build konusunda hiçbir otoriteye sahip olmayan şu sözde "builder" arkadaşların postlarini okudukca gülüyorum doğrusu. Çocuk sunucusunu açmış, ama amatör buildlerle, ama lapisiyle. Kendi skalasındaki rakiplerine göre iddialı olduğunu belirtmiş alt tarafı. Sonoyuncu eski bir sunucu, tutupta daha yeni olan bir sunucuyla karsilastirmaniz da çok gülünç.
Sunucuya gelirsek, henüz girmedim fakat bir ara ziyaret etmeyi düşünüyorum. Eleştiriler seni yıldırmasın, başarılar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem Eleştirin Hemde Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

TheOlder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:) biraz erken söylemişim Server güzel diye :) Arkadışım Diye Ban atmamak onun istediği kişiye ban atmak nedir ya ? UltraVip vermek Youtuberlik Vermek Nedir? :( Arkadışın Hack Dedi diye ban atmak nedir?

ugur775

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:) biraz erken söylemişim Server güzel diye :) Arkadışım Diye Ban atmamak onun istediği kişiye ban atmak nedir ya ? UltraVip vermek Youtuberlik Vermek Nedir? :( Arkadışın Hack Dedi diye ban atmak nedir?
Skype Vermeyenlere Direk Bana Atılyıor + 1K Üstü Youtuber Tagı Serveri Tanıtınca Ultravip'i Parayla Aldı Bilmeden Konusmayın

TheOlder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype Vermeyene direk ban mı atılırıyor :) Skype verdim Eklemediniz +Oyüzden En iyi Arkadışım kurucu istesem bana admin bile verir dedi dimi ? :) Ahh Ahh güldürmeyin beni

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar adamlar bug yapıyor nitradoya ticket atıcam server 4 kişilik 9 kişi var ne ayaksınız ? kendinizi akıllımı zannediyorsunuz biz para veriyorus slot artırmak için siz viplere verilen permi veriyosunuz. düzeltin yada kapanıcak sunucunuz