Güzel Server Güzel Mapler Ama Türkeyenin En iyi Buildi demeyelimde en iyilerinden Çünkü daha iyileride olabilir
Sizinki kadarda kötü değilim beni tanımadan bilmeden gelmiş yorum atıyor ismimin altında IP adress yazıyor bak diyorum ve gidiyorum.Map Hakkında İyi Değilsen Yorum Yapmıyacaksın.
BekliyorumBiraz sonra sadece 4 Saat içerisinde yaptıgımız mapin resimlerini paylaşcam![]()
Cok komikEn İyi Buildli mi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
SaolGüzel Server Güzel Mapler Ama Türkeyenin En iyi Buildi demeyelimde en iyilerinden Çünkü daha iyileride olabilir
Fazla iddialı.
Hem Eleştirin Hemde Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim.Build konusunda hiçbir otoriteye sahip olmayan şu sözde "builder" arkadaşların postlarini okudukca gülüyorum doğrusu. Çocuk sunucusunu açmış, ama amatör buildlerle, ama lapisiyle. Kendi skalasındaki rakiplerine göre iddialı olduğunu belirtmiş alt tarafı. Sonoyuncu eski bir sunucu, tutupta daha yeni olan bir sunucuyla karsilastirmaniz da çok gülünç.
Sunucuya gelirsek, henüz girmedim fakat bir ara ziyaret etmeyi düşünüyorum. Eleştiriler seni yıldırmasın, başarılar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skype Vermeyenlere Direk Bana Atılyıor + 1K Üstü Youtuber Tagı Serveri Tanıtınca Ultravip'i Parayla Aldı Bilmeden Konusmayınbiraz erken söylemişim Server güzel diye
Arkadışım Diye Ban atmamak onun istediği kişiye ban atmak nedir ya ? UltraVip vermek Youtuberlik Vermek Nedir?
Arkadışın Hack Dedi diye ban atmak nedir?
Konu Düzenlendi Boss EklendiSadece LapiSsSsSsSsSsSs