ProMcciler
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Süper bir sunucu çok sevdim ve yeni açılmasına rağmen çok gelişik bir sunucu gibi gözüküyor 
Bu arada serverdeyken bot attılar ama hiç kasma vb. sorun yaşamadım ve servere bot atılmasına rağmen server dayanmayı başardı serveriniz tebrik ediyorum başarılarınızın devamını beklerim![]()
Tosting firması üzerinden rant yaparak açtığın sunucu. Daha vergi levhası bilgileri verilmemişonu bunu geçtim sanki süper mimarisi olan süper plugin paketi olan bir sunucu açmış gibi bir ön söz hazırlamışsın. Yakıştıramadım sana kanka
![]()
Aramıza yeni tosting katılmıştır. Hayırlı olsun , kaç kişiyi dolandırıp kaçmayı planlıyorsunuz ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aramıza yeni tosting katılmıştır. Hayırlı olsun , kaç kişiyi dolandırıp kaçmayı planlıyorsunuz ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hocam Bırak Gözünü Sevim Piyasaya Yeni Bir Firma Girdiği Zaman Bunun Gibi Düşüncesiz İtibarsız İnsan İllaki Çıkacaktır. Biz Böyle Ufak Tefek Şeylerle Uğraşmıyoruz İftirayla Vs. Kanıtlarıda Sunduk Bundan Sonra Bize bir şey Söylemek Düşmez Gerekli Açıklama Yapılmıştır.Öncelikle o tosting değil k**um hosting öğren de gel. Yaşını belli etme .