Blue NetWork Hazırladı,Siz Oynayın Diye! l1.7.X - 1.8.Xl lSurvivall

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba Arkadaşlar Ben Blue NetWork Sahibi Burak.Bugün Sizlere Blue NetWork Desteğinde Olan %100 Paketi Bize Ait Olan Survival Serverini Tanıtacağım.Bu Serverde Korumalar Anti DDos Koruması Anti Hack Koruması ve Anti Bot Korumasıdır.Kısacası Serverimiz Dayanıklıdır!

Evet Forum Üyeleri,Serverimizin Özellikleri Şunlardır;
-> Ram: 3.50 GB
-> Host: AxiTR,Nitrado (Nitrado Serverimizde Var IP:BlueNW.nitrado.net)
-> Vipler Aktif Mi?: Evet
-> Server Aktif Mi?: Evet
-> Serverdeki Korumalar Aktif Mi?: Evet

Evet Arkadaşlar Şimdi Serverimizden Olan Bir Kaç Görüntüyü Sizlere Aktarıyoruz :)

SPAWN

WARP

ORMAN

Evet Arkadaşlar Bu Serverin Eğlencesi Bitmeden Katılın Bu Arada Faction Serverimizin IP: BlueNW.nitrado.net Giremeyenler IP:bluenw.nitrado.net

NOT:VIP'lerde Indırım Başladı!

NOT2:20 Kişide UstaRehberlik Çekilişi!

Saygılarımızla;

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@ArchAngels Bu Bir Kısmıydı Spawnın Gelin Oynayın Warplarımızı Gezin Belki Fikriniz Değişebilir Ama Yinede Bu Talebinizi Dikkate Alıcam :)

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction pluginleriyle açılmış survival server ddosla tehdit eden yetkililer -Ki Ddos atamadılar- ve hypixel,gameturkmc,legendcraft gibi serverlarda admin olduğunu iddaa eden kadrosu müthiş servermış djasjdhajr
1- Plugin paketi indirilmiş ve bu plugin paketi faction için :( -/faction komutlarını kullanabiliyorsunuz-
2-Kendinin Ayyıldız Tim kurucusu olduğunu iddaa eden admin
3-Berbat ötesi buildler.
4-Survival ı Survival yapan claim küreği ve claim çubuğu olmaması
5-Ormanın etrafında belirli bir yapı engeli bulunmaması
6-Egoist yetkililer.
7-Hile koruması olduğunu söyleyip daha xray'i bile engellememek.

Son düzenleme:

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Faction pluginleriyle açılmış survival server ddosla tehdit eden yetkililer -Ki Ddos atamadılar- ve hypixel,gameturkmc,legendcraft gibi serverlarda admin olduğunu iddaa eden kadrosu müthiş servermış djasjdhajr
1- Plugin paketi indirilmiş ve bu plugin paketi faction için :( -/faction komutlarını kullanabiliyorsunuz-
2-Kendinin Ayyıldız Tim kurucusu olduğunu iddaa eden server sahibi
3-Berbat ötesi buildler.
4-Survival ı Survival yapan claim küreği ve claim çubuğu olmaması
5-Ormanın etrafında belirli bir yapı engeli bulunmaması
6-Egoist yetkililer.
7-Hile koruması olduğunu söyleyip daha ****'i bile engellememek.
Kusura bakmayın ama sizin gibi itler milletin serverlerini kötülemeniz için bu sebepleri sunuyorsunuz ama bu plugin paketi faction için değil kim bilir kaç tanesi doğru dicem bu maddede hiç biri hile korumaları %100 çalışıyor başlangıçta Claim küreği + claim çubuğu veriliyor + Ayyıldız Tim Kurucusu İdda Etmiyoruz Kardeşim Bunu Bil Egoist'te Değiliz Bütün Hack Korumaları Aktif.Ayrıca gameturkmc'de Builder Olmuş Olan Birisi Olabilir Sorun Olmaz mı Yani Kardeşim Senin Gelip Bizim Serverimizi Kötülemen İçin Bir Sebep Yok Kardeşim Bunu O Kalın Kafana Sok

İyi Forumlar.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama sizin gibi itler milletin serverlerini kötülemeniz için bu sebepleri sunuyorsunuz ama bu plugin paketi faction için değil kim bilir kaç tanesi doğru dicem bu maddede hiç biri hile korumaları %100 çalışıyor başlangıçta Claim küreği + claim çubuğu veriliyor + Ayyıldız Tim Kurucusu İdda Etmiyoruz Kardeşim Bunu Bil Egoist'te Değiliz Bütün Hack Korumaları Aktif.Ayrıca gameturkmc'de Builder Olmuş Olan Birisi Olabilir Sorun Olmaz mı Yani Kardeşim Senin Gelip Bizim Serverimizi Kötülemen İçin Bir Sebep Yok Kardeşim Bunu O Kalın Kafana Sok

İyi Forumlar.
Salak kelimesinin şekil bulmuş halisiniz. Plugin paketi faction için değilse survival serverda -/faction komutunun ne işi var ? Hile korumaları %100 çalışıyorsa x ra y nasıl açılıyor ? Başlangıçta Claim küreği ve çubuğu verilmiyor ayrıca Ayyıldız Tim ve THT nin kurucusu olduğunu sizin admininiz iddaa etti . Gametürkde builder olmuş olan birisi olabilir ama Hypixelde admin olmuş biri olması imkansız biraz ufaktan atın. Şimdi anladınmı neden kötülediğimi ? Bende sana o kalın kafana sok demek isterdim ama bir kafan olduğundan şüpheliyim beynin başka taraflarında sanırım.

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Salak kelimesinin şekil bulmuş halisiniz. Plugin paketi faction için değilse survival serverda -/faction komutunun ne işi var ? Hile korumaları %100 çalışıyorsa x ra y nasıl açılıyor ? Başlangıçta Claim küreği ve çubuğu verilmiyor ayrıca Ayyıldız Tim ve THT nin kurucusu olduğunu sizin admininiz iddaa etti . Gametürkde builder olmuş olan birisi olabilir ama Hypixelde admin olmuş biri olması imkansız biraz ufaktan atın. Şimdi anladınmı neden kötülediğimi ? Bende sana o kalın kafana sok demek isterdim ama bir kafan olduğundan şüpheliyim beynin başka taraflarında sanırım.
Senin Gelipte Burda Üstümüze İftira Atma Sebebin Bumu? GameTürkMC'de Builder Oldu Diyemi Adam Olmuş Olamazmı Görmedinmi Buildlerini? + Biz Ayyıldız Tim THT Kurucusu Olduğumuzu İddia Etmedik + Senin Bana Laf Sokmaya Çabaların İyi Gibi Ve Ufaktan At Demek Noluyor? Biz Serverimizi Emekle Orda Açtık Para Yatırdık özür dilerimin Birisi Gelip Onun Yüzünden Kapatmayız Beyensiz Olabilirsin Bu Konuda Aklın Çalışmıyor + İftira Atma Bu 2. Söyleyişim.

@Greyder Gereksiz Sunucu?

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Greyder Kardeş Olabilir Tamam Anlarımda Gereksiz Sunucu Diye Hemen Öyle Lafı Atmasan? Ağır Oluyorda "Bana Kalırsa Geliştirilmeli,Ben Beğenmedim Açıkcası" Diyebilirsin Yani :DASDAD