essentials.sethome.multiple.1
essentials.sethome.multiple.2
Saolasin bir konuyuda burdan sormus olayim sana benim pre hesap vardi 5 6 aydir sorunsuz kullaniyorum yalniz simdi girirken play demo geliyor ve sag alt kisimda nickim gelmiyor mojang ve minecraft.nete giriyorum yalniz oyuna baglanamiyorum napayimYanlış hatırlamıyorsam yetki vererek yapıyorduk ve şu şekilde oluyordu
Bu yetkiyi oyunculara verirsen sadece 1 kere sethome çekebilirler.Kod:essentials.sethome.multiple.1
Aynı şekilde bunu viplere verirsen 2 kere sethome çekebilirler.Kod:essentials.sethome.multiple.2
Yararlı olduysam "Beğen" butonuna basabilirsin![]()
hangi launcher ı kullanıyorsun? Ayrı bir konu açarsan daha iyi olur.Saolasin bir konuyuda burdan sormus olayim sana benim pre hesap vardi 5 6 aydir sorunsuz kullaniyorum yalniz simdi girirken play demo geliyor ve sag alt kisimda nickim gelmiyor mojang ve minecraft.nete giriyorum yalniz oyuna baglanamiyorum napayim
minecraft destek de konu açtım cevap veren olmadi launcher minecraftin resmi sitesinden indirdiğim test olarak team exteremede denedim aynı sorunhangi launcher ı kullanıyorsun? Ayrı bir konu açarsan daha iyi olur.