• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Casper Bilisim denilen Tosting Ve Resmi sunucuları

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar , vergi levhası zaten yok. Resimde kendilerini ve yaşlarını gerekli şekilde açıklıyorlar zaten. Gidip de paranızı verip dolandırılmayın. Ben ifşa edeyim. tedbirinizi alın.
@byLaz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnsan temayı az editler , değiştirir mesajları yazıları vesaire.

Son düzenleme:

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dolandırılmakmı ? Evet Vergi Levhamız Yok. Ys Belgesi İçin İse Başvuruldu. Şuanda Bizden Hizmet Alan Müşterilerimizde Var. Yukarıda Ben Adliye Yakınım Denildiği İçin O Cevap Size Verilmiştir. Başsavcılıkta 112 Ekibinde Çalışıyorum Yakın Diyorsan Bence Ben Senden Daha Yakınım Şahsa Ettiğin Hakaretleri Bir Avukat Aracılığıyla Mahkemeye Taşıyabiliriz. Yaş Problemin Varsa Buyur Özelden Konuşalım ?

Aynı Zamanda Eklemyi Unuttum Ys Belgesi Olupta Vergi Levhasız Satış Yapan Onlarca Firmada Vardır. Ve Hizmet Alan Müşterileride Memnun Kalıyordur.

Son düzenleme:

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Vergi Levhamız Yok Bunu Dile Getiriyoruz. Maliye İle Görüşüldü Gerekli Evraklar Hazırlandıktan Sonra Vergi Numaramızı Alacağız. Who İs Bigilerini İse Önünüze Serdik. Aynı Zamanda '' Resimde kendilerini ve yaşlarını gerekli şekilde açıklıyorlar zaten. Gidip de paranızı verip dolandırılmayın. Ben ifşa edeyim. tedbirinizi alın.'' Diyişinizi Es Geçiyorum Bundan Sonra İftira Atmadan Önce 2 Kere Düşünün 2 Kere Araştırın...

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Evet Vergi Levhamız Yok Bunu Dile Getiriyoruz. Maliye İle Görüşüldü Gerekli Evraklar Hazırlandıktan Sonra Vergi Numaramızı Alacağız. Who İs Bigilerini İse Önünüze Serdik. Aynı Zamanda '' Resimde kendilerini ve yaşlarını gerekli şekilde açıklıyorlar zaten. Gidip de paranızı verip dolandırılmayın. Ben ifşa edeyim. tedbirinizi alın.'' Diyişinizi Es Geçiyorum Bundan Sonra İftira Atmadan Önce 2 Kere Düşünün 2 Kere Araştırın...
Resimde chatta konuşma şekliniz zaten kişiliğinizi önümüze seriyor. Konuşarak daha fazla batma derim :)

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resimde chatta konuşma şekliniz zaten kişiliğinizi önümüze seriyor. Konuşarak daha fazla batma derim :)

Batmak'mı ?Asıl Sen Batma Daha Fazla Yerin Dibine Girme.! Resimdeki Konuşma Tarzı Size Tepki Üzerinedir Ondan Önce Yazdıklarınız Ortalıkta Yok.! Bu Tema Ücretli Olarak Satılır. Aynı Zamanda Bu Temaı Kullanan Onlarca Firma Var. Az Editle Demissin Gerçekten Güldürdün Harbidende :)

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Batmak'mı ?Asıl Sen Batma Daha Fazla Yerin Dibine Girme.! Resimdeki Konuşma Tarzı Size Tepki Üzerinedir Ondan Önce Yazdıklarınız Ortalıkta Yok.! Bu Tema Ücretli Olarak Satılır. Aynı Zamanda Bu Temaı Kullanan Onlarca Firma Var. Az Editle Demissin Gerçekten Güldürdün Harbidende :)
Mesajlarınız olduğu gibi aynı + olarak . Resmi serverinizin "
" den alınan sunucu üzerine kurulu olduğu gerçeği de ayrı bir üzücüdür. Her neyse onu bunu geçtim , adliyede çalıştığını kasted'miş arkadaş :D Adliyede çalışıp vergi levha'sız kaçak satış yapan kendisi :D

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuanda Senle Şahsi Olarak Konuşuyorum. Ya Sen Benle Dalga Geçiyorsun Yada Beni Çıldırtmak İçin Elinden Gelenini Yapıyorsun.! Fakat Ufak Tefek Yaşı Elindeki Parmak Sayısını Geçmeyen Kişilerin Söylediği Yalan Yanlış Bi Kaç Şey Yüzünden Sinirlenmicem.
'den Server Aldığımı Kanıtla Altını Çiziyorum İftirayla Değil KANITLA. Sunucularımız DGN'de Barınmakta Hosting Sağlıyıcıda İp Adresi Var Sorguluyabilirsin.
Onuda Geçtim. Adliyede Çalıştığını Kastetmiş Demişsin. Anadolu Yakası Başsavcılığında 112'deyim Bigün Yolun Düşerse Seni Orada Karşılamak İsterim.
2nciye Geçim Kaçak İş Demişsin Bunada Güldüm :D Faturlar Kesiliyor Ve İsteyen Müşteriye Kargo Şeklinde Gönderiliyor. Levha İçin İse Yukarıda Belirttim Anlamadıysan Birkez Daha Oku Aslanım.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ulan Sana Yalan Borcummu Var Benim Ha Sunucularımız DGN'de Barınmakta. Senle Bi Yüz Yüze Görüşelim Gidelim O Firmaya Bakalım Benim Orada VDS'im Varmı Yokmu Eğer Ordan VDS Aldıysam İstediğin Şeye İddasına Girelim Ama Almadıysam Ozaman Senle Görüşürüz Kabulmü ? Ve Okadar Kolay Kurtulamassın Önce Attığın İftiralara Cevap Ver.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Ulan Sana Yalan Borcummu Var Benim Ha Sunucularımız DGN'de Barınmakta. Senle Bi Yüz Yüze Görüşelim Gidelim O Firmaya Bakalım Benim Orada VDS'im Varmı Yokmu Eğer Ordan VDS Aldıysam İstediğin Şeye İddasına Girelim Ama Almadıysam Ozaman Senle Görüşürüz Kabulmü ? Ve Okadar Kolay Kurtulamassın Önce Attığın İftiralara Cevap Ver.
Battıkça batıyorsun. Fatura kesiyorum demişsin :D Hahahaha vergi levhasız neyin faturasını kesiyorsun :) Bizim de aile şirketimiz var bu konularda bilgiliyim.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslanım Fatura Kesmessen Cezasını Ödersin Her Ne Olursa Olsun Vergi Levhası İçinde Yukarıda Yazdım Tekrar Oku O Beynin Almadıysa. Bak Herşeyden Dönüyoruz Her İftiran Çıktıkça Dönüyorsun Hayırdır Sizde Genetik bir şey Herhalde Bu, Ailecek ?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Aslanım Fatura Kesmessen Cezasını Ödersin Her Ne Olursa Olsun Vergi Levhası İçinde Yukarıda Yazdım Tekrar Oku O Beynin Almadıysa. Bak Herşeyden Dönüyoruz Her İftiran Çıktıkça Dönüyorsun Hayırdır Sizde Genetik bir şey Herhalde Bu Ailecek ?
Hahaha :D konuda yeterince ifşalandın zaten.Konuya göz atan resmi iş yapmadığını. Yeterince bilgisiz olduğunu. Ve her mesaj atışında yalan söylemeye çabaladığını farkedecektir. İyi akşamlar.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen Öyle Genç Dostum Şuanda Bu Tartışmayı Okuyanlar Senin İftiralarını Görecektir Merak Etme. İHS'den Başladın Yalana. Sunucudan Bitirdin Yalanı,
Ve Hepsinde Bilgisiz Tamamen Kafası Boş Bir İnsanın Hareketlerini Sergiledin. Bu Tavrından Vazgeç Yaşı Daha Küçük Bir Kardeşimize Benziyorsun. Ağaç Yaşken Eğilir. Bu Tür İftira Atmaya Çabalama. Çok Sıkıntın Olur Çok....

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Seni vicdanınla baş başa bırakıyorum. Zorla para kazanıp vergisini ödeyen insanların hakkına giren sensin bir de konuşuyorsun hala. Çok cahilsin . Lütfen yorum atma daha fazla. " VERGİ LEVHASIZ FATURA KESİMİ YAPAMAZSIN AZICIK ARAŞTIRMA YAPIP YORUM YAP ".