tugraofset741
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sa pvp serverimde oyuncular ateş yakıyor ama ateşler kalıyor bunla ilgili bir plugin varmı acaba ?
#Server'deki Ateslerin Hepsini Sil
command /ateslerisil:
permission : skript.ateslerisil
permission message: &4Sie
trigger:
broadcast "&4Tum Atesler Silindi"
loop blocks in radius 100 of player's location:
loop-block is fire:
set loop-block to air
Permission Message Noice ._.Normalde bir süre sonra silinmesi lazım ama bunun için bir skript var. (Otomatik değil komut ile)
Kod:#Server'deki Ateslerin Hepsini Sil command /ateslerisil: permission : skript.ateslerisil permission message: &4Sie trigger: broadcast "&4Tum Atesler Silindi" loop blocks in radius 100 of player's location: loop-block is fire: set loop-block to air
Çalışıyor fakat 1 saniye sonra işlevini gösteriyor.Bir Skript Aradığımda Bulabileceğim Bir Site Varmı ? Saolun Cevaplarınız İçin
Bu Komut Olmuyor
Skript bana ait değilPermission Message Noice ._.
benden aldığını belirtirmisin*Normalde bir süre sonra silinmesi lazım ama bunun için bir skript var. (Otomatik değil komut ile)
Kod:#Server'deki Ateslerin Hepsini Sil command /ateslerisil: permission : skript.ateslerisil permission message: &4Sie trigger: broadcast "&4Tum Atesler Silindi" loop blocks in radius 100 of player's location: loop-block is fire: set loop-block to air
Kendimin yazdığını söylemedim zaten. Arkadaşımın verdiği plugin paketi içinde görmüştüm içinden alıp buraya yazdım. O yüzden senin yazdığını bilmiyordum kusura bakma.benden aldığını belirtirmisin*
Pluginlerinin içinde EssentialsAntiBuild varsa onu sil, AntiBlockBreaker adlı plugini yükle.Beyler yazmadım
Deneyeyim
Olmadı![]()
Bu komutu kullandığımda servere bir lag giriyor ve konsoldan yaptığımda olmuyorbenden aldığını belirtirmisin*
Yan hesabın bu galiba senin @TavukBeyS. Arkadaş demişti bu sunucu böyle bir şey yapmaya çalışıyor diye.Pluginlerinin içinde EssentialsAntiBuild varsa onu sil, AntiBlockBreaker adlı plugini yükle.
Bu komutu kullandığımda servere bir lag giriyor ve konsoldan yaptığımda olmuyor![]()
Nasıl belirlenecek peki ?Yan hesabın bu galiba senin @TavukBeyS. Arkadaş demişti bu sunucu böyle bir şey yapmaya çalışıyor diye.
Konsoldan işe yaramaz o komut. boşa yazdırrısın. Bir lokasyon (nokta) belirlenmeli.