xMrOzgur744
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar MCSG'deki gibi ban atınca menulu oluyor ya mesela
Ban sebebi:
Açtırmak için:
böyle bi skript yapabilir msiniz ?
Ban sebebi:
Açtırmak için:
böyle bi skript yapabilir msiniz ?
options:
neactircak: www.ornek.com #Skype : skypeniz olarakta yazabilirsiniz.
command /ban [<player>] [<text>]:
permission : ban.admin
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
ban arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &a%arg 2%||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}"
else:
ban arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &aBelirtilmemis||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}"
else:
message "Banlanacak bir oyuncu secin"
peki /pardon nick yazınca açılabilecek mi ?PHP:options: neactircak: www.ornek.com #Skype : skypeniz olarakta yazabilirsiniz. command /ban [<player>] [<text>]: permission : ban.admin trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: ban the arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &a%arg 2%||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}" else: ban the arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &aBelirtilmemis||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}" else: message "Banlanacak bir oyuncu secin"
bide o komutu /yasakla olarak degistirdim oyuncu banlanmiyor illa /ban mı olcak o komut essentials ile çakışır diye şey değiştirdimPHP:options: neactircak: www.ornek.com #Skype : skypeniz olarakta yazabilirsiniz. command /ban [<player>] [<text>]: permission : ban.admin trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: ban the arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &a%arg 2%||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}" else: ban the arg 1 due to "&5Ban Sebebi: &aBelirtilmemis||&bBanlayan: %player%||&cActirmak Icin: {@neactiracak}" else: message "Banlanacak bir oyuncu secin"
olmadı kardeşim :/yok. o komutu kick ile değiştirirsen oluyor mu? Kodu düzenledim.
zaten var o komutu değiştirip atabilirmisin çok yordum ama :/Söylemeyi unuttum. SkQuery gerekiyor.