Eski istanbul sunucusu geri döndü. Ortak aranıyor.

IExecution

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eski istanbul sunucusu yeniden online. Ama biraz maddi sıkıntımız var ve de sunucumuzda desteğe ihtiyacımız var. Bu yüden iyi anlaşabileceğim 15+ yaşında bir ortak arıyorum. Parasını skype üzerinden konuşabiliriz sadece. İletişime geçmek isteyenler skype : agadas.quliyev

BuilderCocuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Burdan Ortak Bulmak Kötü Olabilir Bence Ya Tanıdıklarınla Ortak Ol Yada Serverin Çok Güzel Ve Oynanıyosa Vip Sat Admin vb Yetkilirden Bağış İsteyebilirsin Burdan Ortak Arama :)

IExecution

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Burdan Ortak Bulmak Kötü Olabilir Bence Ya Tanıdıklarınla Ortak Ol Yada Serverin Çok Güzel Ve Oynanıyosa Vip Sat Admin vb Yetkilirden Bağış İsteyebilirsin Burdan Ortak Arama :)
Ama şimdilik sunucuyu açıyorumda ram verdim birisi 20 TL civarı para öderse eğer ki.i sayısı 9 ram artırırım. Hem ben yokken vip falan satacak biri. Bence para ödeyecekse birisi ortaklık için o paranın heva olmasını sağlamas bir şey yapsada en azından sunucuyu geri alacam.

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk önce merhaba ben birçok serverde kurucu * rehber * builder* admin* olmuşluğumdar ve şuaan başka bi serverde kurucuyum :)
para yardımı etmesemde sizlere map vs yapabilirim. :) tabi bunun y anında admin yetkisi istiyebilirim. Komutlara gelince komut bilsin /80 :) bunu iyice düşünün ve skype : Alaattin_Minecraft olumlu bi cevap aldıysanız lütfen bana skypeden ulaşınız. :) İyi günler dilerim.

saygılarımla