Hayatta kalma Sunucularındaki saçmalık!

Pilavboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepimiz hayatta kalma sunucusunda oynamışızdır ama şimdiki hayatta kalma sunucuları (!) birbirinin tıpa tıp aynısı sadece isimleri değişik bir hayatta kalma sunucusu sade olmalı gerçekçi olmalı

Bu yazımda hayatta kalma sunucularındaki hataları işledim eksik bir şey varsa siz yazın ben eklerim

Hayatta Kalma sunucularındaki HATALAR:

1) Spawnın Çok Gösterişli,Büyük Ve (Ç)alıntı Olması: Bazen spawnda kayboluyorum küçük bir şey yapsalar ölecekler sanki

2) /Warp Orman, /Warp Market, Vs: Hayatta kalma sunucusunda warp olmaz kardeşim doğal olacak warp yapmak istiyorsan faction aç

3) Spawna Market Eklenmesi: Kadar saçma bir şey yoktur bırak kendi emeğimizle kazanalım

4) Grief Engellemek İçin Konulan Claim Sistemi: Ne kadar saçma adamlar heryere claim atıyor ev yapıcak yer kalmıyor yer altında maden bulunca kazamıyoruz

5) /Tpa, /Home Gibi Komutlar: Bir Survival serverinde olmaması gereken özelliklerdendir ve oyunu berbat ederler adam yanına gelmek istiyorsa kordinantları ver yürüyerek gelsin hem macera da olur :)

6) /Chest Komutu: Olmamalı onun yerine sandık kilitleme olmalı

7) Gösterişli ve Gereksiz Sloganlar: ''Sen yoksan bir kişi eksiğiz'' , ''sade survival (içine bi giriyosun market, banka ve kocaman bir spawn)'' ,

8) Çoğunlukla 1.7.2 Server Açılması: Hilenin en çok olduğu sürümdür ve server sahipleri daha çok oyuncu çekebilmek için hileyi serbest yapmıştır. Eski sürüm server açın hem hilelerden hemde sağa sola küfür eden abilerden kurtulalım

9) Saçma Sapan ve Gereksiz Pluginler: Adam servere ChestShop plugini eklemiş survival serverde parayı ne yapsınlar

10) İpeksi ile spawner: Ben hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim kesinlikle hile kullanımını arttıracak bir plugindir ve çok gereksizdir.

Benim Aklıma Gelenler Bunlar Eklemek İstediğiniz bir şey Varsa Konunun Altına Yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Pilavboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ne kadar çok plugin var gözlerim kanadı
Eskiden bu kadar çok plugin yoktu ve fazlasıyla eğlenceliydi

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
aslında %100 survival şuana kadar sadece tekli oyunculuda gördük hiç dışarda ben görmedim oyuzden gercekten açarsak büyük ihtimal hiçbir eklenti olmucak
spawn bile command blocklarıyla koruma altına alınıcak ve sade vanilla tarzında bir premium server olucak.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Çok haklısın her yer kalitesiz factions ve survival server dolu.

Pilavboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında %100 survival şuana kadar sadece tekli oyunculuda gördük hiç dışarda ben görmedim oyuzden gercekten açarsak büyük ihtimal hiçbir eklenti olmucak
spawn bile command blocklarıyla koruma altına alınıcak ve sade vanilla tarzında bir premium server olucak.
Ben Gördüm Spawnı WG plugini sayesinde koruma altına almışlar ve sandık kilitleme plugini vardı

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
sunucumuzdaki özellikler şöle olucak claim eklentisi günde max 200 block gibi olucak ve warp fln yok sadece claim eklentisi bide wg okadar adam giricek oynucak 2 plugin ile server kurmuş olucaz. ve premium olucak. belki craked kurabiliriz ozaman register eklentisini yükleriz.

Pilavboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucumuzdaki özellikler şöle olucak claim eklentisi günde max 200 block gibi olucak ve warp fln yok sadece claim eklentisi bide wg okadar adam giricek oynucak 2 plugin ile server kurmuş olucaz. ve premium olucak. belki craked kurabiliriz ozaman register eklentisini yükleriz.
claim eklentisi olmamalı diye düşünüyorum çünkü yer altındaki madenleride claimlemiş oluyo

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
wg? oda aynı

ve ayrıca claim eklentisinde 10 blocktan sonra yer altı claimsiz olucak öle ayarı var onun.

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
katılıyorum ama grief engellemek için çöyle bir plugin yapsalar iyi olur sadice o evin alanını alsa iyi olurdu yani aşşağı ve yukarı almıcak 1 kere belırlesın daha kat cıkamasın ve ya 12 block yukarı 12 block assagı claimlesin