UmmetEmin
İnsanlar unutulduklarında ölürler.
- En iyi cevaplar
- 0
O sistem biraz zor. Hatta bayağı zor olabilir.Bence ücretli yapma ama telefona mesaj onayıyla giriş sağlayacak bir sistem yaparsan daha iyi olur
O sistem biraz zor. Hatta bayağı zor olabilir.Bence ücretli yapma ama telefona mesaj onayıyla giriş sağlayacak bir sistem yaparsan daha iyi olur
Şöyle yaparsın 1 saat oynamak bedava olur eğer oynamaya devam etmek isterlerse 2 tl ödeyip devam ederler?Öyle çok büyük bir miktar değil. 2 tl sadece.
Oyun yerine kayıt olurken para ödesinler ? Daha kolay olur white listten.Öyle çok büyük bir miktar değil. 2 tl sadece.
mantıklı. yapması da kolay olurŞöyle yaparsın 1 saat oynamak bedava olur eğer oynamaya devam etmek isterlerse 2 tl ödeyip devam ederler?
belli bir süre deneme olması daha mantıklı galiba. vazgeçtim ondan.Oyun yerine kayıt olurken para ödesinler ? Daha kolay olur white listten
Benim anlamadığım bir şey var. Sunucuda premium + whitelist mi yoksa crack + whitelist gibi mi olacak. Crackli hesaplar girebilirse kesinlikle kayıt plugini de kullanmalısınmantıklı. yapması da kolay olurteşekkürler fikir için
belli bir süre deneme olması daha mantıklı galiba. vazgeçtim ondan.
crack + whilst olacak. authme yükleyeceğim.Benim anlamadığım bir şey var. Sunucuda premium + whitelist mi yoksa crack + whitelist gibi mi olacak. Crackli hesaplar girebilirse kesinlikle kayıt plugini de kullanmalısın
1 saat sonunda oyuncuyu kicklecrack + whilst olacak. authme yükleyeceğim.
hahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahah Cidden böyle olabilirYaşamdan Hikayeler:
Before> Oha! Bu sunucu manyak olur. İlk giren ben olacağım.
(Bir kaç dakika sonra.. "Whitelist olacak zaten. Üyeliği de ücretli yapmayı düşünüyorum.")
After> O kadar da güzel değilmiş. Hem zaten Hypixel de beleşe aynısı var.
WarLord'sa acilen girmelisin. Cahillik sadece seni ve çevrendekileri olumsuz etkiler. Hemide tekşur pekli.hahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahah Cidden böyle olabilirde Hypixel de böyle bir şey görmedim ben uçma felan ?