[CustomBT] 4 Portallı Hub Spawn / Ilk Mimari Takım Eseri

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
4 tarafta parkur olmasaymış iyiymiş bi tarafda server bilgileri vb. şeyler olsaymış iyi olabilirmiş build yapmaya devam edin.
teşekkür ederim @Majoras birdahakine dikkat ederiz :)

Kanka skype adresi bölümünü düzelt yanlış yazmışsın onun haricinde yerdeki yeşil taban biraz daha doldurulsa hoş görülürdü boş gibi görünmüş başarılar :p
kemal knk skype yeri düzgün :) yorumun için teşekkür ederim.

Güzel olmuş :)

veya açık konuşmamı istermisin süper olmuş :)
yorumun için çok teşşekür ederim :)

Ellerine sağlık ama modern olsa daha hoş durmazmıydı ? Modern spawnlar ?
yorumun için teşekkürler hacım modern yapmayı pek sevmiyorum bana göre güzel durmuyor.

Architectus

En iyi cevaplar
0
Bu da neüy!?.harun olarak hatırlıyodum skypeni doğruymuş :(
bizde küfür olmaz :) <3 kemal :D

Açıkcası beğenmedim.Zemin boş,2 kule arasına dümdüz duvar çekilmiş.Yani beğenmedim.

Yapının çeyreğini yapıp her yere yapıştırmışlar.
byahen yanlış düşünce yer şekline bakarsan anlarsın kenarda sorun çıkıodu doğru yapıştırdık ama yarısını yapınca olmadı :S heryeri keserek yapıştırım bu arada hubspawn sonuçta aklımıza bu geldi :( geneldede böyle oluyor zaten

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
bizde küfür olmaz :) <3 kemal :D

byahen yanlış düşünce yer şekline bakarsan anlarsın kenarda sorun çıkıodu doğru yapıştırdık ama yarısını yapınca olmadı :S heryeri keserek yapıştırım bu arada hubspawn sonuçta aklımıza bu geldi :( geneldede böyle oluyor zaten
Genelde böyle olsada Ortada 2 kule 1 duvar ile hiç hoş durmamış.Maksimum 2 Saatte yapılabilecek bir yapı.

Architectus

En iyi cevaplar
0
Genelde böyle olsada Ortada 2 kule 1 duvar ile hiç hoş durmamış.Maksimum 2 Saatte yapılabilecek bir yapı.
zaten o civarlarda sürdü öncedende belirttim hem yeniyiz bu işte ekibimdekilerde daha öğrenci aynı zamanda ücretsiz yaptım arkadaşıma bu spawnı :(
yorumun için teşekkürler skype adresiniz varmı sizden bişeyler öğrenmek isterim :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
zaten o civarlarda sürdü öncedende belirttim hem yeniyiz bu işte ekibimdekilerde daha öğrenci aynı zamanda ücretsiz yaptım arkadaşıma bu spawnı :(
yorumun için teşekkürler skype adresiniz varmı sizden bişeyler öğrenmek isterim :)
İsmime tıkla "Hakkında" bölümünde mevcut.