Builder arayan kardeşlerim <- /Projeler ve Serverler/

Selogori

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım ismim Selahattin gel gelelim asıl konuya,
yaklaşık 3 veya 3.5 yıldır minecraft oynuyorum, ama artık yeni dostlar edinmek istiyorum. 2 yıldır builderlik işi ile uğraşıyorum builderlik yapabileceğim proje veya server arıyorum muhabbet ve dost ortamı kurabileceğim bir yer uzun süreli durmayı planlıyorum eğer sizde builder arıyorsanız kaçırmayın derim yoruma skype adresinizi atarsanız skypeden resim atabilirim.

Konuyu kirletmez seniz sevinirim

TimTim157

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skype Cebo446 gelirsen güzel bir projeye başlayacağız 3 kişi senide aramızda görmek isteriz AborozBuildTakımı ile birlikte Alımda şu an açık senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

Erennost

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Selogori Biz Yeni sw actık bu swde builder lazım senın gibi yeteneklı bırı lazım

CaylakBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bze yardım cı olursan buyur gel kitpvp kurucaz suan 150kisi online bakıma alıp kitpvp yapcaz hatta sana bir server ip si vereyim:uniocraft.com burda kı kıtpvp gibi map yapıcaz skype:snake_ada

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim acil skype ekle skype darbelimattkap1 acil eklemelisin bu fırsatı kaçırma