YasirUS
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen Öyle Else Ekleyebilirsin Yeterli Puanin Yoq Diyesagol anladım simdi yani 50 veya 50 den fazlaysa su komutu yürüt diyor![]()
Aynen Öyle Else Ekleyebilirsin Yeterli Puanin Yoq Diyesagol anladım simdi yani 50 veya 50 den fazlaysa su komutu yürüt diyor![]()
çok sağolAynen Öyle Else Ekleyebilirsin Yeterli Puanin Yoq Diye
Skript hakkında soru sorup beni etiketlemiş.Ada'm Skriptten Anliyor Dememiski Adamlara Yardim Ediyor Demis
Böyle BirşeylerKod:if {Puan.%player%} is Greater Than 50: Remove 50 To {Puan.%Player%}
Bu kod dikkat ederseniz 50'den büyükse diyor. 50'yi almaz yani. Alması için şunu kullanman gerekiyor:sagol anladım simdi yani 50 veya 50 den fazlaysa su komutu yürüt diyor![]()
player's money is greater or equal to 50
Money Ne İş ?Bu kod dikkat ederseniz 50'den büyükse diyor. 50'yi almaz yani. Alması için şunu kullanman gerekiyor:
Kod:player's money is greater or equal to 50
iConomy + Vault = player's money değişkeni. Oyuncunun iConomy parası yani.Money Ne İş ?
ama forumda sürekli seninle karşılaşıyorum ve seni tanıyorumDostum ben skriptten anlamam, benim yerime @Myper 'i etiketleyebilirsin.
Diğer konularda seve seve yardımcı olurum ama skript ve plugin konusunda maalesef yardımcı olamam.ama forumda sürekli seninle karşılaşıyorum ve seni tanıyorum