• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Casper Bilisim denilen Tosting Ve Resmi sunucuları

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Öyle Genç Dostum Şuanda Bu Tartışmayı Okuyanlar Senin İftiralarını Görecektir Merak Etme. İHS'den Başladın Yalana. Sunucudan Bitirdin Yalanı,
Ve Hepsinde Bilgisiz Tamamen Kafası Boş Bir İnsanın Hareketlerini Sergiledin. Bu Tavrından Vazgeç Yaşı Daha Küçük Bir Kardeşimize Benziyorsun. Ağaç Yaşken Eğilir. Bu Tür İftira Atmaya Çabalama. Çok Sıkıntın Olur Çok....
Vergi levhasını alın sonra satışa başlayınız.Diğer şekilde böyle konular açılabilir.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burada Bize Emeğimizle Para Kazanıyoruz.! Yukarda Belirttim, Sanırım 7nci Söyleyişim Vergi Levhası İle İlgili Maliyeyle Görüşüldü Gerekli İzinler Alındı Ve Adımlar Atıldı. Vergi Numaramızı İse Alacağız. Sizin Gibi Genç Arkadaşlar İse Kim Olursa Olsun İster Firma İster Şahıs Veya Başka bir şey Ellerinde Nekadar İftira Varsa Kullanıp o Bilgisyarının Başından Dünyayı Kurtarıp Hakları Savunabilieceğini Sanıyor Fakat Durum Bu Değil.! Azcık Yaşın İlerlesin Anlarsın Biz Burada Hak Yemiyoruz Tam Tersinde her şey Yolunda Gitsin Diye Haftalardır Uyumayıp Koşuşturuyoruz. Sırf Piyasadaki Sahtekarlar Bitsin Bi Kaç Firma Arasına Girip Bunları Ortadan Kaldırmak Peşindeyiz. Sabahtan Beri Yalanlarını Söyledin Genç Dostum Fakat Ne Oldu Asıl Senin Yalancı Olduğun Ortaya Çıktı. Ne Dediysen Hepsinin Doğrusu Sonucu Kanıtlı Bir Biçimde Sunuldu. Dahada Yorum Atmıyacağım. Zaten Bunu Baştan Sona Okuyanlar Durumu Anlarlar.. YUKARDA BELİRTTİĞİM GİBİ '' Ağaç Yaşken Eğilir. ''

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Burada Bize Emeğimizle Para Kazanıyoruz.! Yukarda Belirttim, Sanırım 7nci Söyleyişim Vergi Levhası İle İlgili Maliyeyle Görüşüldü Gerekli İzinler Alındı Ve Adımlar Atıldı. Vergi Numaramızı İse Alacağız. Sizin Gibi Genç Arkadaşlar İse Kim Olursa Olsun İster Firma İster Şahıs Veya Başka bir şey Ellerinde Nekadar İftira Varsa Kullanıp o Bilgisyarının Başından Dünyayı Kurtarıp Hakları Savunabilieceğini Sanıyor Fakat Durum Bu Değil.! Azcık Yaşın İlerlesin Anlarsın Biz Burada Hak Yemiyoruz Tam Tersinde her şey Yolunda Gitsin Diye Haftalardır Uyumayıp Koşuşturuyoruz. Sırf Piyasadaki Sahtekarlar Bitsin Bi Kaç Firma Arasına Girip Bunları Ortadan Kaldırmak Peşindeyiz. Sabahtan Beri Yalanlarını Söyledin Genç Dostum Fakat Ne Oldu Asıl Senin Yalancı Olduğun Ortaya Çıktı. Ne Dediysen Hepsinin Doğrusu Sonucu Kanıtlı Bir Biçimde Sunuldu. Dahada Yorum Atmıyacağım. Zaten Bunu Baştan Sona Okuyanlar Durumu Anlarlar.. YUKARDA BELİRTTİĞİM GİBİ '' Ağaç Yaşken Eğilir. ''
Vergi levhası aldığında konuşursun. Hadi yoluna.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vergi levhası aldığında konuşursun. Hadi yoluna.
Anladığım Kadarıyla Yazdıklarımdan Hiçbirşey Hala Anlamadın Ve Hala Matrak Laf Yarışı Peşindesin Doğru Yalın Gereği Bunları Yapabilirsin Senle Kaç Yorumdur İyi Bir Dille Konuşmaya Çalıştım Fakat Nafile Aynı Tas Aynı Hamam Ne Diyeyim Hak Veriyorum Yaş Gereği Anlamak Problem Olur Tabi Ama Bu Uslupla Devam Edersen Ağzımı Herkesin İçinde Bozmam Yüz Yüze Geldiğimde Konuşurum Ama Burada Sakin Yazdığım Biçimde Değil. Beni Bukadar Çıldırtmaya Çalışman Başarı Değil Saygısızlık. Şimdi Benim Canımı Daha Fazla Sıkmadan Durum Atmayı Kes Vakitmi Yeterince Öldürdün Zaten........

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Anladığım Kadarıyla Yazdıklarımdan Hiçbirşey Hala Anlamadın Ve Hala Matrak Laf Yarışı Peşindesin Doğru Yalın Gereği Bunları Yapabilirsin Senle Kaç Yorumdur İyi Bir Dille Konuşmaya Çalıştım Fakat Nafile Aynı Tas Aynı Hamam Ne Diyeyim Hak Veriyorum Yaş Gereği Anlamak Problem Olur Tabi Ama Bu Uslupla Devam Edersen Ağzımı Herkesin İçinde Bozmam Yüz Yüze Geldiğimde Konuşurum Ama Burada Sakin Yazdığım Biçimde Değil. Beni Bukadar Çıldırtmaya Çalışman Başarı Değil Saygısızlık. Şimdi Benim Canımı Daha Fazla Sıkmadan Durum Atmayı Kes Vakitmi Yeterince Öldürdün Zaten........
Sen hala burda mısın kardeşim , vergi levhası almadan senle muhattap olmayacağım.

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her ne iş yaparsa yapsın, kaç yaşında olursa olsun bu andan, bu konuyu okuduktan sonra "Ulan" gibi hitaplarda bulunan ve "Yüz Yüze Geldiğimde Konuşurum Ama Burada Sakin Yazdığım Biçimde Değil" gibi gizli tehtidler savuran birinden müşterilerin sunucu alacağını düşünmüyorum. Vergi levhası olmadan fatura kesmek de ayrı bir zihniyet galiba ...

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arada Gizli Tehdit Yok Bu Sizin Anlıyışınız, Zihniyetinizidir. Bu Zihniyeti Ne Ben Ne Bir Başkası Değiştirebilir. Ve Sadece Bu 3 Cümleye Takılıp Karşı Tarafın Yazdıklarına Takılmamada Cabası :) tabii ki Orası Sizin Düşünceniz Bize Gelen Saygı Değer Müşterilerimizde Bizden Menunun Bizde Onlardan Bunu Dışardan Bakarak Bilemessiniz. Vergi Levhası Olayına Birkez Daha Girmiyeceğim Dikkatli Okursan Anlarsın.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arada Gizli Tehdit Yok Bu Sizin Anlıyışınız, Zihniyetinizidir. Bu Zihniyeti Ne Ben Ne Bir Başkası Değiştirebilir. Ve Sadece Bu 3 Cümleye Takılıp Karşı Tarafın Yazdıklarına Takılmamada Cabası :) tabii ki Orası Sizin Düşünceniz Bize Gelen Saygı Değer Müşterilerimizde Bizden Menunun Bizde Onlardan Bunu Dışardan Bakarak Bilemessiniz. Vergi Levhası Olayına Birkez Daha Girmiyeceğim Dikkatli Okursan Anlarsın.
Bu konu halen devam ediyormu vergi levhası alın sonra konuya devam edin

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Size Yazan Yok O Yüzden Konuşmak İstemiyorsanız Yazmak Zorunda Değilsiniz Bizde Artık Cevap Vermek Zorunda Değiliz. Sorularınız Cevaplandı.....

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar cevap vermeyin . Vergi levhası aldığında muhattap oluruz. Şu an muhattap olmaya değer birisi değiş gözümde.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YS Belgesi Hakkında

5651 sayılı Kanunun “Yer Sağlayıcının Yükümlülükleri“ başlıklı 5 inci maddesinin 6 ncı fıkrası, (Ek: 6/2/2014-6518/88 md.) “Yer sağlayıcılık bildiriminde bulunmayan veya bu Kanundaki yükümlülüklerini yerine getirmeyen yer sağlayıcı hakkında Başkanlık tarafından on bin Türk Lirasından yüz bin Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.”

Vergi Levhası Hakkında

Gelir Vergisi Kanunu 9. Madde
6. (5615 sayılı Kanunun 1 inci maddesiyle değişen bent Yürürlük; 04.04.2007) Evlerde kullanılan dikiş, nakış, mutfak robotu, ütü ve benzeri makine ve aletler hariç olmak üzere, muharrik kuvvet kullanmamak ve dışarıdan işçi almamak şartıyla; oturdukları evlerde imal ettikleri havlu, örtü, çarşaf, çorap, halı, kilim, dokuma mamûlleri, kırpıntı deriden üretilen mamûller, örgü, dantel, her nevi nakış işleri ve turistik eşya, hasır, sepet, süpürge, paspas, fırça, yapma çiçek, pul, payet, boncuk işleme, tığ örgü işleri, ip ve urganları, tarhana, erişte, mantı gibi ürünleri işyeri açmaksızın satanlar. Bu ürünlerin, pazar takibi suretiyle satılması ile ticarî, ziraî veya meslekî faaliyetleri dolayısıyla gelir ve kurumlar vergisi mükellefi olanların düzenledikleri hariç olmak üzere; düzenlenen kermes, festival, panayır ile kamu kurum ve kuruluşlarınca geçici olarak belirlenen yerlerde satılması muaflıktan faydalanmaya engel değildir.

İşin işleyişini kısaca şöyle açıklayabilirim.. Herhangi bir şikayet hakkında yukarıdaki kanunlarda belirtmiş olduğum gibi ys belgesiz satış yapanlar 10 000 TL den 100 000 TL ye kadar idari para cezasına çarptırılır.. Ek olarak Vergisiz usülsuz satış yapanlar ise bir şikayet anında sizden habersiz banka hesaplarınız incelenir ve faturasız yaptıgınız her satış için 179 TL para cezasına çarptırılırsınız.. Bunu yazma sebebim sizi kötülemek değil.. Bizde açtık firmayı ama 1 kuruş gelirimiz yokken vergi mükellefi olduk ys talebinde bulunduk masraf ettik evraklarımız tamamlanınca satışa başladık. Ek olarakda şikayet işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilmektedir herhangi bir dilekçe yazıp veyatta telefon acarak degil tib(Türkiye İletişim Başkanlığı) in ve gib(Gelir İletişim Başkanlığı) in web sitelerindeki şikayet formlarını doldurmak yeterli.. 10 yaşında bir çocuk denemek icin bile sizi şikayet etse yaptıgınız satış başına 179 TL ceza ödersiniz.. Biz enayimiyiz yaptığımız satış başına %18 KDV ve %15 YGV ödüyoruz.. Kusura bakmayın çoğu şeye göz yumarım ama Usülsüzlüğe asla tahammülüm yok.. Kendinize iyi bakın hayırlı forumlar..

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ortada Bir Usülsüzlük yok Ys Belgemizi 1 Hafta İçinde Alacağı Onaylandı Gerekli Kalan Diğer İşlemleri Bekliyoruz. Vergi Numarası İçin İse Günlerdir Vergi Dairesine Gidip Evrakları Hazırlamaya Çalışıyoruz Ve her şey Tam Rayına Oturmadı Diye Tam Satışta Yapmadık Kendimize Ait Sunucumuzda Hazırlaıklarımız Devam Etmekte. 1 Hafta İçinde Herşeye Başlıyacağız. 1 Hafta İçinde Bütün Belgeler Elimizde Olacak Böyle Bir Durumda Ben Usülsüzlük Göremiyorum Sizin Bu Benzettiğiniz Tabir Çok Ağırdır Yerinde Kullanmalısnız.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ortada Bir Usülsüzlük yok Ys Belgemizi 1 Hafta İçinde Alacağı Onaylandı Gerekli Kalan Diğer İşlemleri Bekliyoruz. Vergi Numarası İçin İse Günlerdir Vergi Dairesine Gidip Evrakları Hazırlamaya Çalışıyoruz Ve her şey Tam Rayına Oturmadı Diye Tam Satışta Yapmadık Kendimize Ait Sunucumuzda Hazırlaıklarımız Devam Etmekte. 1 Hafta İçinde Herşeye Başlıyacağız. 1 Hafta İçinde Bütün Belgeler Elimizde Olacak Böyle Bir Durumda Ben Usülsüzlük Göremiyorum Sizin Bu Benzettiğiniz Tabir Çok Ağırdır Yerinde Kullanmalısnız.
Peki belgelerinizin onaylanacagı ne malum ? biz enayimiyiz boşuna bekledik 1 kuruş gelirimiz yokken evrakların tamamlanmasını beklemeden satışa başlayabilirdik.
Ek olarak yalanınız buradan belli oluyor. Vergi levhası cıkarmak icin 300 TL para + nüfus cuzdanı fotokopisi + ikametgah gerekli ek olarak temin edeceğiniz tek şey muhtarlıkdan veya adliyeden ikametgah. Bu evrakları 1 haftaya tamamlamayı bırakın muhtarlıga gidip 2 tl verip ikametgah alıcaksınız oradan cıkıp kırtasiyeye gidip 1 tl verip nüfus cuzdanınızın fotokopisini cektireceksiniz sonra bir muhasebeciye gidiceksiniz aynı gün işlemleriniz hallolucak ertesi gün vergi dairesine imza atıcaksınız ve vergi levhanızı mail adresinize alıcaksınız.. Öyle bir söylemişsinizki sanırsınız holding kuruluyor..

Ek olarak ağır kaçıyormuş, biraz daha ağır kaçsın. ALLAH SİZİN GİBİ VERGİ KAÇIRANLARI ISLAH ETSİN.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Sadece Onun Hallolcağını Söyledim Altını Çizyiroum Bakın Burada Sizin Ve Diğer Şahsın Yaptığı Hata Benim Yazdıklarımı Yarım Yamalak Okuyup Cevap Vermek OLUYOR.!!! Ys Belgesi Kaç Haftada Geliyor Peki Madem Bilgilisiniz ? 2 Haftadır Ys Belgemizi Bekliyoruz Tahmini Olarak 1Haftaya Kalmaz her şey Bitecek Dedik. Rica Ediyorum Yazdıklarımı Tam Okuyun Yalan Yanlış Şeyler Ortaya Çıkartıyorsunuz.......!!!

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Sadece Onun Hallolcağını Söyledim Altını Çizyiroum Bakın Burada Sizin Ve Diğer Şahsın Yaptığı Hata Benim Yazdıklarımı Yarım Yamalak Okuyup Cevap Vermek OLUYOR.!!! Ys Belgesi Kaç Haftada Geliyor Peki Madem Bilgilisiniz ? 2 Haftadır Ys Belgemizi Bekliyoruz Tahmini Olarak 1Haftaya Kalmaz her şey Bitecek Dedik. Rica Ediyorum Yazdıklarımı Tam Okuyun Yalan Yanlış Şeyler Ortaya Çıkartıyorsunuz.......!!!
O sizin sorununuz şahsen ben 3 günde YS belgemi onaylatıp ertesi hafta başında listeletmiştim.. her şey bittiğinde satış yapın ozaman. Kapınıza maliye dayandığında 1 haftaya her şey biticek diyemezsiniz çünkü onlar geldiginde ellerinde banka dökümanlarıyla birlikte gelicektir.