• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Casper Bilisim denilen Tosting Ve Resmi sunucuları

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YS Belgesi Zaten 3 Günde Anca Ulaşıyor. Yukarda Yazdığımı Yine Okumadan Bir Cevap Vermissiniz. '' her şey Tam Rayına Oturmadı Diye Tam Satışta Yapmadık Kendimize Ait Sunucumuzda Hazırlaıklarımız Devam Etmekte.'' diye yukarda söylemiştim. Hala Aynı Hataları Yapmaktasınız..

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslanım Fatura Kesmessen Cezasını Ödersin Her Ne Olursa Olsun Vergi Levhası İçinde Yukarıda Yazdım Tekrar Oku O Beynin Almadıysa. Bak Herşeyden Dönüyoruz Her İftiran Çıktıkça Dönüyorsun Hayırdır Sizde Genetik bir şey Herhalde Bu, Ailecek ?
bu mesaja cevap olarakda vergi levhası olmadan fatura kesiyorsun nasıl kesiyorsun ? matbaa nasıl sana fatura numarası atadı vergi mükellefi olmadan ? Demekki poşet fatura kesiyorsun.. Büyük suç vergisiz satıştanda büyük. Para cezasından ziyade hapis cezası vardır bilgin olsun.

YS Belgesi Zaten 3 Günde Anca Ulaşıyor. Yukarda Yazdığımı Yine Okumadan Bir Cevap Vermissiniz. '' her şey Tam Rayına Oturmadı Diye Tam Satışta Yapmadık Kendimize Ait Sunucumuzda Hazırlaıklarımız Devam Etmekte.'' diye yukarda söylemiştim. Hala Aynı Hataları Yapmaktasınız..
1. Gün evrak hazırlama başvuru yapma ve kargolama.. 2. gün tibe ulaşma.. 3. gün sonuçlanma sonuçlanmazsa 4. gün arıyorsun kontrol ettiriyorsun anında onaylıyorlar ertesi pazarteside listelenecektir.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam sen benle harbi harbi dalga geçiyorsun herhalde öylemi ? Whmcs'de Fatura Eklentisi Var Demi Eğer Bi Bilgin Varsa Tabi. Ne Oluyor Bu Durumda Fatura Sistemide Hazır Numaramız Gelince Resmi Fatura Şeklinde Çıkacatır. herhangi bir Satış Şuanda Söz Konusu Değil Ne Oluyor Fatura Kimseye Kesilmemiş Oluyor Burdada Yine Sorun Göremedim. Aynı Zamanda;

1-) İlk Gün Evraklarla Beraber Postalarsın.
3-)3üncü Gün Kargo Ulaşır.
4-)YS Belgesi Adresime Ne Kadar Sürede Ulaşır ?
Cevap : 15 İla 30 Gün Arasında Onaylanır.Tabi bu yoğunla göre değişebilir.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burada Bize Emeğimizle Para Kazanıyoruz.! Yukarda Belirttim, Sanırım 7nci Söyleyişim Vergi Levhası İle İlgili Maliyeyle Görüşüldü Gerekli İzinler Alındı Ve Adımlar Atıldı. Vergi Numaramızı İse Alacağız. Sizin Gibi Genç Arkadaşlar İse Kim Olursa Olsun İster Firma İster Şahıs Veya Başka bir şey Ellerinde Nekadar İftira Varsa Kullanıp o Bilgisyarının Başından Dünyayı Kurtarıp Hakları Savunabilieceğini Sanıyor Fakat Durum Bu Değil.! Azcık Yaşın İlerlesin Anlarsın Biz Burada Hak Yemiyoruz Tam Tersinde her şey Yolunda Gitsin Diye Haftalardır Uyumayıp Koşuşturuyoruz. Sırf Piyasadaki Sahtekarlar Bitsin Bi Kaç Firma Arasına Girip Bunları Ortadan Kaldırmak Peşindeyiz. Sabahtan Beri Yalanlarını Söyledin Genç Dostum Fakat Ne Oldu Asıl Senin Yalancı Olduğun Ortaya Çıktı. Ne Dediysen Hepsinin Doğrusu Sonucu Kanıtlı Bir Biçimde Sunuldu. Dahada Yorum Atmıyacağım. Zaten Bunu Baştan Sona Okuyanlar Durumu Anlarlar.. YUKARDA BELİRTTİĞİM GİBİ '' Ağaç Yaşken Eğilir. ''
Bu lafınızdan sonra bırakın ihbarwebi pazartesi ilk işim vergi dairesine gidip imzalı ihbarda bulunmak olacak.. Daha fazla uzatmanın anlamı yok iyi forumlar

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam sen benle harbi harbi dalga geçiyorsun herhalde öylemi ? Whmcs'de Fatura Eklentisi Var Demi Eğer Bi Bilgin Varsa Tabi. Ne Oluyor Bu Durumda Fatura Sistemide Hazır Numaramız Gelince Resmi Fatura Şeklinde Çıkacatır. herhangi bir Satış Şuanda Söz Konusu Değil Ne Oluyor Fatura Kimseye Kesilmemiş Oluyor Burdada Yine Sorun Göremedim. Aynı Zamanda;

sana kim söylemişse yalan söylemiş. kargo takibinden ellerine ulaştıktan sonra 5 gün içerisinde sonuçlanır 3. günde arayıp ısrar ederseniz telefonu kapatmadan onaylama işlemi gerçekleşiyor..

Tamam ozaman ben senden sunucu alayım WHMCS den kesilen faturayı gönder ben onu gider göstereyim olurmu ?

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Munucu Satmıyoruz Şuanda Hocam Niye Anlamıyorusnuz ? Ne Öpücüğü Vs. Anlamadım ?

Bu lafınızdan sonra bırakın ihbarwebi pazartesi ilk işim vergi dairesine gidip imzalı ihbarda bulunmak olacak.. Daha fazla uzatmanın anlamı yok iyi forumlar

Ne Diye Şikayet Ediceksini Anlamadım Burası Vergisiz Satışmı Yapıyor Diye ? Ortada Bir Gelir Bir Kazanç Yok :) Ys Belgesine Sahip Olaiblimek İÇin Sitenin Eksiksiz Açık Olması Gerekmekte Bilirsiniz Madem Bu İştesiniz.

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sana kim söylemişse yalan söylemiş. kargo takibinden ellerine ulaştıktan sonra 5 gün içerisinde sonuçlanır 3. günde arayıp ısrar ederseniz telefonu kapatmadan onaylama işlemi gerçekleşiyor..

Tamam ozaman ben senden sunucu alayım WHMCS den kesilen faturayı gönder ben onu gider göstereyim olurmu ?

herhangi bir Özel Ulaşacacğım Numaranız Varmı Ben Size Anlatamıyorum Sanırım Yazarak.

Hala Diyorsunuzki WHMCS den kesilen faturayı gönder ben onu gider göstereyim olurmu ? Madem Yazdıklarımı Okumuyorsunuz Sözel Olarak Anlatmaya Çalışayım.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hafta içi 09-18 arası mesai saatleri içerisinde 0850 885 10 93 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz..

Ek olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu şekilde YS belgesine başvurursanız ilk süreçte başvurunuz iptal edilir ve evraklarınızı baştan göndermek zorunda kalırsınız

DeathKisS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Firmanızla Değil Durumu Şuanda Burada Okuyarak Anlamadığınız Konuyu Size Konuşarak Anlatmak İsterim. Sonkez Yazıcam Cevaplarınızı Daha Yazmıyacağım Çunkü Gerçekten Sıkıldım Anlamamanızdan.

1-) Ys Belgemiz İçin Başvuruldu Ellerine Ulaşıldı Onay Bekliyoruz.
2-) Vergi Numaramızı Önümüzdeki Hafta İçi Alacağız Bir Problem Yok.
3-) Şuanda herhangi bir Satış Söz Konusu Değil Bütün Belgelerimizi Aldığımızda Başlıyacağız Bilmiyorum Size Kim Dedi Aklınızda Ne Varsa Bizim Hakkımızda.
4-) Herhagibir Gelir Satış Söz Konusu Olmadığı İçin İse Faturada Kesilmez Çunkü Ortada Satış Yok. Belgeler Elimize Ulaşana Kadar.

Başka Sorunuz ?

HobbitNetwork Yazdığını Yeni Gördüm 50 Tane Şikayet Dilekçesi Göndermeni İsterim Zaten Es Geçilir. Yazdıklarımı Okumuyorsun Bari Boş Laf Yapma Burda Sinirimi Bozuyorsun...

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Firmanızla Değil Durumu Şuanda Burada Okuyarak Anlamadığınız Konuyu Size Konuşarak Anlatmak İsterim. Sonkez Yazıcam Cevaplarınızı Daha Yazmıyacağım Çunkü Gerçekten Sıkıldım Anlamamanızdan.

1-) Ys Belgemiz İçin Başvuruldu Ellerine Ulaşıldı Onay Bekliyoruz.
2-) Vergi Numaramızı Önümüzdeki Hafta İçi Alacağız Bir Problem Yok.
3-) Şuanda herhangi bir Satış Söz Konusu Değil Bütün Belgelerimizi Aldığımızda Başlıyacağız Bilmiyorum Size Kim Dedi Aklınızda Ne Varsa Bizim Hakkımızda.
4-) Herhagibir Gelir Satış Söz Konusu Olmadığı İçin İse Faturada Kesilmez Çunkü Ortada Satış Yok. Belgeler Elimize Ulaşana Kadar.

Başka Sorunuz ?

HobbitNetwork Yazdığını Yeni Gördüm 50 Tane Şikayet Dilekçesi Göndermeni İsterim Zaten Es Geçilir. Yazdıklarımı Okumuyorsun Bari Boş Laf Yapma Burda Sinirimi Bozuyorsun...
Neyse hiç olmazsa WHMCS faturasını resmiyete dökemeyeceğinizi öğrendiniz.. iyi çalışmalar.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Konu burada kapansın cevap atmayın lütfen.. Saygılarımla