Aviana TR [AÇILIR'mı AÇILMAZ'mı] ??

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
yoo tutuyor ben bir serverde oynuyordum lapis yoktu ve +200 kişi oluyordu sonra güncelleme gelip hub oldu hala lapis yok ama oyuncusu düştü

Nomercymc youtube kanal reklamları sayesinde o üne kavuştu maalesef ki çoğu sunucu o derece şanslı değil.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kahin gibi bildin vallaha helal olsun dediğin doğru ama nomercymc yi ege falan çekti öyle oldu ama hakkını yeme yine bilgili bir kadrosu var

Bu forumda bile kurucu arkadaştan tecrübeli arkadaşlar olduğuna inanıyorum açıkçası, tabii haklarını da yemeyeceğim yaptıkları işe saygım var iyi bir başarı yakaladılar sonuçta.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Dün akşam wmturkle konuşmuştum :D Açmayı düşünmüyorlar

Beni hatırlıyorsundur :) Cs0kis
Sen başkasını boşver beni hatırlıyor musun :D

Ayrıca diğer sunuculardan farklı bir şey eklenmediği sürece de lapisi olmayan sunucular büyük ihtimal çekici olmayacak.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beni hatırlayan yok mu ya TnT2 :S

Konuyu Hsbas beğenmiş o da bir AvianaTR oyuncusu :D

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Tabi hatırlıyorum :D Cs0kis veya wolfenstrike dersem belki tanırsın beni
Sen wolfenstrike mıydın lan :D Cs0kis olduğun zaman tanıştığımızda aramız bayağı iyi diye hatırlıyordum :D İkimizin klanı da yan yana ve dosttu. Hatta bir keresinde beraber IVReich'i yenmiştik (o zaman arena eklenmişti yeni) :D. Ama wolfenstrike nickini kullandığında (sanırsam orizonda yaptın) bayağı laf etmiştin :D

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a başladığımda açılmıştı o sunucu, hey gidi günler. Eski mctürk hesabımda görmüştüm 2011 sonlarıydı sanırım.