YukarıBakanTost
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Tostta cıkabilir yani.
Tostta cıkabilir yani.
Sosyal kedi olsam kız olduğumu söylerdim XDMrb 11 Yaşındaki Sosyal Kedinin Yan Hesabı
(Çok Benziyorsun Sosyalkediye)
önce kızdı şimdi erkek olmuş olabilir yaniSosyal kedi olsam kız olduğumu söylerdim XD
Zaten belirtmemişsin şüphemizde oSosyal kedi olsam kız olduğumu söylerdim XD
Tamam kabul ediyorum ben uzaylıyım.önce kızdı şimdi erkek olmuş olabilir yani![]()
Ama erkek olduğunuda belirtmemişsinSosyal kedi olsam kız olduğumu söylerdim XD
Dur la yeni belirtecem XDZaten belirtmemişsin şüphemizde o
Söyleme Ama Hala Benim İçin Sen SosyalKedisin XDSosyal kedi olsam kız olduğumu söylerdim XD
Hocam süpheniz olmasın kendisi SosyalKedi olamaz, velhasılı kendisi doya doya harcayabileceği (500 dolar.. D: ) parayı ele gecirdi o artık hawai'ye yola cıkmıstır bile.(insh siyahi adamlar yolda ona cok kötü seyler yaparlar amin amin amin)Söyleme Ama Hala Benim İçin Sen SosyalKedisin XD
Ben benim XDLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Kim kim krdş gözükmüyor forumda ama siz linke bakarsınız![]()
Ayol $450 İle Milyarder Oldu Adam Haberlere GeçtiHocam süpheniz olmasın kendisi SosyalKedi olamaz, velhasılı kendisi doya doya harcayabileceği (500 dolar.. D: ) parayı ele gecirdi o artık hawai'ye yola cıkmıstır bile.(insh siyahi adamlar yolda ona cok kötü seyler yaparlar amin amin amin)
Yalnız azda para değil yani benden söylemesiAyol $450 İle Milyarder Oldu Adam Haberlere Geçti