Minecraftie [Minecraft Web Template] [Öneri]

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir sunucu için minecraft sitesi yapmaktayım size öncesi ve sonrası olmak üzere resimler koyacagım alinti degildir 5 gündür uğraşıyorum. (png kısmı minecraft.net den alıntıdır) bitince üzerinde oldugu scripti geliştirmek yerine (çöp bir script) yeniden script yazdiracagım bu konuda destek için yardım edicekler pm atabilirler.
Resimler;
Yeni;

Eski;

Dipnot: SS'leri yükledikten sonra fark ettim arkadasımın skype ismide çıkmış o kişinin bu sunucu ile alakası olmamaktadır sadece öneri aliyordum

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Temayı minecraft.net'den değişik yapsaydın daha iyi olabilirdi.
Yenisi daha güzel eskisine göre...

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten amacım minecraft.net gibi yapmak ama içine minecraft'ın tooltip ve login panelinide koydum yani aynısı degil tamamen ayrıntılı bakarsanız farklar var , telif hakkı veremezler çünkü kendi kodlarımla yaptım onulardan direk indirip yapmadım.

Bu arada olumlu yorumlar için teşekkürler.

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Zaten amacım minecraft.net gibi yapmak ama içine minecraft'ın tooltip ve login panelinide koydum yani aynısı degil tamamen ayrıntılı bakarsanız farklar var , telif hakkı veremezler çünkü kendi kodlarımla yaptım onulardan direk indirip yapmadım.

Bu arada olumlu yorumlar için teşekkürler.
O işler hiç belli olmaz. Evine tebligat gelirse şaşma :D Tema aynı olduktan sonra istersen her tarafı javascript ile yapmış ol. Değişen hiçbir şey olmaz.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O işler hiç belli olmaz. Evine tebligat gelirse şaşma :D Tema aynı olduktan sonra istersen her tarafı javascript ile yapmış ol. Değişen hiçbir şey olmaz.
Zannetmiyorum basit bir temadan tebligat yiyeceğini
hem sadece üst menü ve arka planı almış birçok site alıyor zaten o üst menü ve arka planı

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Copyright isleri biraz farklidir kodlari direk aldiysam sikinti olabilir ancak ben yazdim class ve id ler degisik ayni zamanda tipatip aynisi degil sadece bg ve header in benzerligi var buda copyright haklarinin gelmesi icin yeterli değildir gorumlar icin tekrar tesekkurler.
+guncel