LForLiseli
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Buralarda bir skript vardı. NotFriendlyReport idi galiba adı. Ücretsizini atabilecek var mı?
skriptten bahsediyorum. pluginden değil.Satın almayı deneyebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
@Nano_Sensei o Skripti Kaldirdim Ve Yayınlamıyacağını Söylemişti Yarına Ben Atarım Yada Plugin Satin Alskriptten bahsediyorum. pluginden değil.
Doğru bir seçim olmuş.Bu aralar o skripti yayınlamak gibi bir niyetim yok, kaynak kodları da sadece bir sunucuda bulunuyor. Kod gizli kalacak ve belki sonra ücretli olarak obfuscated halini paylaşmayı düşünebilirim.
Onun Gibi Yazip Ücretsiz Paylasimmmi :ölüm:Bu aralar o skripti yayınlamak gibi bir niyetim yok, kaynak kodları da sadece bir sunucuda bulunuyor. Kod gizli kalacak ve belki sonra ücretli olarak obfuscated halini paylaşmayı düşünebilirim.
Aynısını bende yaptım -.- çok basit bir şey.Bu aralar o skripti yayınlamak gibi bir niyetim yok, kaynak kodları da sadece bir sunucuda bulunuyor. Kod gizli kalacak ve belki sonra ücretli olarak obfuscated halini paylaşmayı düşünebilirim.
on load:
send "&4Raporlar Yükleniyor..." to console
if folder "plugins/skript/RaporPlus" doesn't exists:
create folder "pluins/skript/RaporPlus"
if file "plugins/skript/RaporPlus/raporEdilenler.yml" doesn't exists:
create file "plugins/skript/RaporPlus/RaporEdilenler.yml"
if file "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt" doesn't exists:
create file "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt"
wf "Raporlar" to "plugins/skript/Okunacak.txt"
wf "Edilen Raporlar RaporEdilen.Yml Dosyasina Kaydedilir..." to "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt"
Command /Raport [<Player>] [<Text>]:
Permission: Rapor.Plus
Trigger:
if {Rapor.%Player%} is True:
Send "<Aqua>Raport Spami Yapamazsin Lutfen 3Dk Sonra Tekrar Deneyin" To Player
Wait 3 Minutes
Set {Rapor.%Player} To False
if {Rapor.%Player%} is False:
Send "&2%Arg 1%&3 Adli Oyuncu &6%Arg 2% Den Dolayi Rapor Ettin En Kisa Sürede Yetkililer Ilgileneceklerdir" To Player
wf "Rapor Eden Kisi %Player% Rapor Edilen Sahis %Arg 1% Sebebi %Arg 2%" to "plugins/Skript/RaporPlus/RaporEdilenler/
Kodu göster bakalım karşılaştıralımAynısını bende yaptım -.- çok basit bir şey.
Tabi gösteririm bi ara ;DKodu göster bakalım karşılaştıralım![]()