Bir skript vardı..

LForLiseli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buralarda bir skript vardı. NotFriendlyReport idi galiba adı. Ücretsizini atabilecek var mı?

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanin Varsa Bende Report Skripti Yaziyorum Bu Akşam Yada Yarın İkindine Yayinlarim

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bunu en iyi @Nano_Sensei bilir.
Ben olsam böyle bir şeyi ücretsiz paylaşmazdım.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralar o skripti yayınlamak gibi bir niyetim yok, kaynak kodları da sadece bir sunucuda bulunuyor. Kod gizli kalacak ve belki sonra ücretli olarak obfuscated halini paylaşmayı düşünebilirim.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu aralar o skripti yayınlamak gibi bir niyetim yok, kaynak kodları da sadece bir sunucuda bulunuyor. Kod gizli kalacak ve belki sonra ücretli olarak obfuscated halini paylaşmayı düşünebilirim.
Doğru bir seçim olmuş.
--------------------------
@LForLiseli, o zaman normal bir report skripti kullanmak zorundasınız ya da eklentiyi satın almalısınız. Forumda çok güzel report skriptleri paylaşılmış araştırabilirsiniz.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun Gibi Yazip Ücretsiz Paylasimmmi :ölüm::kaş::kaş::kaş: Zaten Yaziyordum Yarına Biter O Kodu Nasil Kücültügünü Söylermisin

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on load:
    send "&4Raporlar Yükleniyor..." to console 
    if folder "plugins/skript/RaporPlus" doesn't exists:
        create folder "pluins/skript/RaporPlus"
    if file "plugins/skript/RaporPlus/raporEdilenler.yml" doesn't exists:
        create file "plugins/skript/RaporPlus/RaporEdilenler.yml"
    if file "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt" doesn't exists:
        create file "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt"
        wf "Raporlar" to "plugins/skript/Okunacak.txt"
        wf "Edilen Raporlar RaporEdilen.Yml Dosyasina Kaydedilir..." to "plugins/skript/RaporPlus/Okunacak.txt"

Command /Raport [<Player>] [<Text>]:
    Permission: Rapor.Plus
      Trigger:
          if {Rapor.%Player%} is True:
              Send "<Aqua>Raport Spami Yapamazsin Lutfen 3Dk Sonra Tekrar Deneyin" To Player
              Wait 3 Minutes
              Set {Rapor.%Player} To False
          if {Rapor.%Player%} is False:
              Send "&2%Arg 1%&3 Adli Oyuncu &6%Arg 2% Den Dolayi Rapor Ettin En Kisa Sürede Yetkililer Ilgileneceklerdir" To Player
              wf "Rapor Eden Kisi %Player% Rapor Edilen Sahis %Arg 1% Sebebi %Arg 2%" to "plugins/Skript/RaporPlus/RaporEdilenler/
Tam Hazir Degil Chest Menüsü Eksik Sen Ayarla Rapor Etme Kodu /Raport Oyuncu Sebep
Dosyaya Kaydeder