OmerBaşkan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
ServerSahibi KArdeşim Burdan Attığım Foto Görükmüyor Skype Ver Skypeden Atıyım Al Gene Burası Diyorsan -->
Başvurunuz Reddedildi.Ad:Ömer
Daha Önceki Yaptıgın Spanw V.b Şeyler (Forograft Gerekli )kypeden Atarım
Neden Katılıyorsun?:Buildler Yapıp Sizlere Yardım İçin
KArdeşim Tmm Fotoyu Atabilcem Sonunda Bu Adrese Bak -->Başvurunuz Reddedildi.
Alıntı Gibi Geldi.Ama Dur Şuna Bak -->net adresiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kullandıgınız Shematich Beni Kandırma Kardeşim.
Kardeşim Gerçekten Ben Yaptım Yapmadığım Şeyin Fotosunu Velt Gibi Göstermem &Saygılarımla&Alıntı Gibi Geldi.
ver server ip aynılarını yapiyimAlıntı Gibi Geldi.
Başvurunuz Reddedildi. Aynı Resimi Tekrar Tekrar Atmayın!%100 Emek İstersen Al Buildere Kardeşim ->Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kardeşm sen o programı kullandığın için daha iyi bilirsin yaniver server ip aynılarını yapiyim
Fotograft Koyulmadıgı İçin BaşVurunuz Reddedildi.Ad selahattin
Soyad ****
Daha Önceki Yaptıgın Spanw V.b Şeyler (Forograft Gerekli ) skypeden atarım
Fotograft Gerekli.Fotograft Koymayı Bilmiyorsan Bu Konuma Bakabilirsin:https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-forumda-konu-actiginizda-konuya-resim-koymak.297157/Ad Semih Taha
Soyad Sungur
Skype semih.sungur58
Yaş 16
Daha Önceki Yaptıgın Spanw V.b Şeyler Burda Koymayı Bilmiyorum İsersen Skype Ekle Atayım
Neden Katılıyorsun? Buildim İyidir Sizede Yardımcı Olmak İsterim
Fotograft Koyulmadıgı İçin BaşVurunuz Reddedildi.
Fotograft Gerekli.Fotograft Koymayı Bilmiyorsan Bu Konuma Bakabilirsin:https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-forumda-konu-actiginizda-konuya-resim-koymak.297157/
Başvurunuz Reddedilmişti Fakat Son Attıgınız Resimi Begendim Eger Siz Yaptıysanız Tebrikler!Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Buyur bak spawn resmi daha iyisinide yaparım
Yalancıdır.İnanmayın hiçbir Sözüne Kendi Yaptıgım Spawn Diyor Servere Geldi bir şey Yapmamış.Yalancı Seni!Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Buyur bak spawn resmi daha iyisinide yaparım