Budist Tapınağı

IsseyMiyake

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. En son yaptığım Çin seyahatinde çektiğim fotografta ki tapınaktan esinlenerek başladığım mimariyi sonradan kendi tasarımıma çevirdim. Esinlediğim fotografım da burada. Minecraft'ta ilk tasarımım ayrıca. Sonraki çalışmalarımda da asya motifleri hakim olacak.
[/url][/IMG]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir camii onun yerine ne kadar da güzel giderdi... Seçim sizin; çok diyemesem de iyi buldum mimarinizi.*

*Ilk yapıtınız olduğunu göz önüne aldım.

IsseyMiyake

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir camii onun yerine ne kadar da güzel giderdi... Seçim sizin; çok diyemesem de iyi buldum mimarinizi.*

*Ilk yapıtınız olduğunu göz önüne aldım.
İnternette tapınak ile ilgili doğru düzgün pek bir çalışma yok. O yüzden yaptım özgün bir çalışma yapmak amacım. Cami yapma fikrim yok şu an. Genelde asya üzerine çalışacağım.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem iç mimariyi geliştirmen senin için daha iyi olcaktır .

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Fotoğraf çekerken f1 e bas gündüz yap ve en doğru açıyla fotoğrafını çek.yapıya gelince yapının gerçek haline hiç bakmamışsın galiba.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
biraz daha güzel olabilirmiş,yinede emeğine sağlık

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Köşelerde ki çıkıntılar daha sivri olabilir. İlk fotoğrafta bir inek var onun tapınakla bir ilgisi var mı? İçi nasıldır bilmiyorum ama sanıyorum ki içinde heykeller vardır, varsa ekleyebilirsiniz. Taş merdivenlerin altındaki sarı killerin satırını genişletip farklı renklerdeki killerle değiştirebilirsiniz. Bir de gündüz çekim yaparsanız daha iyi olabilir. Amacım yermek değil kendimce fikirlerimi belirttim. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.