Snapshot Minecraft Snapshot 16W04A

Zonedog

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Niçin bu kadar uzatılıyor ki ? Yani onlarca ön sürüm (sizin tabirinizle Snapshot) çıkarmak yerine bütün güncellemeleri bir arada yapıp tek bir ön sürüm ortaya çıkarabilirlerdi. Daha sonra ondan 10-20 gün sonra da orijinal sürümü çıkarmalılar idi diye düşünüyorum. :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Niçin bu kadar uzatılıyor ki ? Yani onlarca ön sürüm (sizin tabirinizle Snapshot) çıkarmak yerine bütün güncellemeleri bir arada yapıp tek bir ön sürüm ortaya çıkarabilirlerdi. Daha sonra ondan 10-20 gün sonra da orijinal sürümü çıkarmalılar idi diye düşünüyorum. :)
mojangın geleneğini bozmak istemiyor sanırım microsoft :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bot deyince bilgiisayarın kontrol ettiği botlar zannettim, ne botu diyordum tam.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevabı şu: Snapshotlar da prototifler diyelim hazırlanıyorlar oyunculara sunuluyor ve düşünceleri alınıp ona göre tekrar düzenleniyor. Uygun noktaya gelince de sürümler çıkıyor . Beta fln gibi düşünün :D