Eski sunucular kaldımı diyenler içeriye ------>>>> [Atina Saga]

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Merhaba Beyler , Ben Furkan öncelikle forumu biraz gezdiğimde eski sunucular yok veya kalmadı diyorlar ah nerde vah nerde diyorlar . Bende bir foruma danışıp tekrar survival yada MT2 Temalı ATİNA SAGA Açmayı düşünüyorum ve atina saga nasıl ve nedir diyenler oluyor videolarımızı izleyin sonra alta yorum yazarsanız Sevinirim . Çünkü Atina Saga hayallerinin oyunu bunu bilmiyenlere özel video atıcam hangisini açmamı önerirsiniz ve yoruma sadece AtinaSaga MT2 Yada AtinaSaga Survival ; mı açalım bunun cevabını yazarsanız sevinirim . ''Eski dosyalarımız ve maplerimiz hayla duruyor .''

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MT2 olursa hos olur
Bu arada belirli bi bolgede belirli yaratıkların spawnlanmasını nasıl yaptın

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Beyler görüşlerinizi yazalım kavga etmeye gerek yok .

Ne Delice Oynardım Bu Sunucuyu be Mt2 si Açılsa Hala Oynarım
@XectioNN valla bende öyle düşünüyorum eski oyuncularımızın ve yeni oyuncularımızın tekrar beğenceğindende eminim . Hayla map in ve eski oyuncuların authme kayıtları bile duruyor . Biran açsammı diye düşünüyorum ve bu konuyu foruma bıraktım en son belirliycez admin ekibimizle.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler görüşlerinizi yazalım kavga etmeye gerek yok .

@XectioNN valla bende öyle düşünüyorum eski oyuncularımızın ve yeni oyuncularımızın tekrar beğenceğindende eminim . Hayla map in ve eski oyuncuların authme kayıtları bile duruyor . Biran açsammı diye düşünüyorum ve bu konuyu foruma bıraktım en son belirliycez admin ekibimizle.
Bence mt2 Sunucunuzu açsanız Çok İyi Olur Çok Begeniyorum Metin2 Sunucunuzu Survivalı Bilemem Oraya Adımımı Atmadım Ama Metin2 Bence İyi Olur

bahu32

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bence yine metin 2 şeklinde açın serveri sruvival tüm serverlerde var farkınız olsun