Basit Skript / Akıllı Clear Lagg Sistemi /

DeathLight16

Bələ vəziyyətin içinə soxum
En iyi cevaplar
0

Akıllı Clear Lagg Sistemi

RolePlay sunucular için ideal.
-

Ne işe yarar ?
Sunucunuzun performansı kötüye gittiğinde yerdeki eşyaları siler.
Gerekli Pluginler
Skript
ClearLagg

Kod;

Kod:
every second:
    if tps is less than 18:
        broadcast "{@l} Sunucu performansi kotuye gittigi icin esyalar 5 saniye sonra silinecektir. TPS : &a&l%tps%"
        wait 5 seconds
        execute console command "lagg clear"
-
Basit bir script'tir lütfen "HÜLOĞ NİYE BUNU PAYLAŞIYON BENİM DEDEMDE YAPAR" triplerine girmeyiniz.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ellerine sağlık fakat zaten bu ClearLag plugininde mevcut bir özellik değil mi?:hmm:

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kim öğretiyor admine bunları :pof:
Amann boşver ya yazmışsın o kadar.
PHP:
every second:
    if tps is less than 18:
        broadcast "{@l} Sunucu performansi kotuye gittigi icin esyalar 5 saniye sonra silinecektir. TPS : &a&l%tps%"
        wait 5 seconds
        execute console command "stoplag"
        wait 2 seconds
        execute console command "stoplag -c"

Bak ne güzel oldu

DeathLight16

Bələ vəziyyətin içinə soxum
En iyi cevaplar
0
Ayol, skript öğrenilecek bir şey değilki :D 5 dakika foruma baksan anlarsın ne olduğunu
Skript biliyorum zaten hatta kendi rehberim bile var. Forumda @DeathLight adında açılan skript konuları hepsi benim konum. Ben plugindeki config ayarından bahsediyorum.

Eee Bu Bildiğin Plugin Her Skriptime Laf Atmak Zorunda Değildin Bence Hadi Neyse
Sana laf anlatmak biraz zor galiba. Tekrar yazmayacağım önceki yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.

Ayol, skript öğrenilecek bir şey değilki :D 5 dakika foruma baksan anlarsın ne olduğunu
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-plugini-dev-rehber-skriptin-tabanlari.287690/