SonGazi.nitrado.net - Hayatta Kalma Sunucusu - 1.7 ve 1.8 sürümü'dür - Yeniden Sizlerle -

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Onemli Duyuru!
|- 7 AYLIK SUREC SONRA DEVAM- |
Merhaba dostlarım yeniden hizmetinizdeyiz Efsane geri dönüyor.
3 Yıllık Songazi tecrübesiyle devam ediyoruz Sorunsuz Sade ve güzel bi survival için sizde aramiza katılın.
|- TANITIM - |
Merhaba arkadaşlar Songazi serverimizin forum sayfasina hoşgeldiniz.! Serverimiz 21.07.2016 tarihinde sizlere kavuşmustur. Daha önce'den SonGazi adini başka bir Serverde kullanıyordur onlardan izin alarak server isimini kullanmaya hak kazandim.Sunucumuz bildiniz üzere hayat'a kalma sunucusudur.Zorluklariyla kolaylıklarıyla oynabilicek yüksek seviyede sizlere hazırlanmiş bir sunucudur.
|- ILK REKOR - |

< SonGazi - Survival © 2016-2017 >
  • KAPASITE-Slot: 25 (ARTİCAK)
  • RAM : 4 GB (ARTİCAK)
  • IP Adresi : SonGazi.Nitrado.Net
  • Oyun Türü : Survival (Hayatta Kalma)
  • Version : 1.7/1.8
  • WebSitesi : SGNetwork.tk
  • Alım'lar ve Hatalar İçin : --
  • Oyun İçi İsmi : Klaus

Neden sizi seçmeliyiz ?
Yenilikçi zor ve eğlencenin hiç bitmediği bir server arıyorsanız kesinlikle bizi seçmelisiniz.
Lag sorununu nasıl çözdünüz ?
Sizlerin daha kaliteli ve rahat bir şekilde sunucumuzu oynamanız için 4
GB RAM'lık bir miktarımız vardır, gerekirse daha fazlası alınacaktır lag sorunu olmıyacaktır tabikide sunucuda arada sırada %10 - %15'lik bir oranla lag olma şansı olabilir.

Hileler engellenmiş mi ?
Hilelerin bir kısmını engellemeye çalıştık, ama halen açan oyuncularımız olursa bunlara gereği yapılacaktır sizlerin bunlardan süpheniz olmasın.
Herhangi bir bugunuz mevcut mu
Sunucumuzda bilinen bugları engellemeye çalıştık (bir kısmını) ama tabii ki sizlerde bug bulursanız bizlere veya diğer yetkili arkadaşlarımıza iletirseniz bugu çözebiliriz.
Daha önceki tecrübeleriniz neler ?
Sunucumuzu açarken tabii ki tecrübelerimize inanarak açmış bulunmaktayız, 2013 tarihinden beri sunucu işleri ile uğraşan bir ekibiz tecrübe konusunda tecrübemiz olduğunan yüksektir.
Edit eşya satışı var mı ?
Kesinlikle hayır! Asla olmadı ve olmayacaktır.
VIP'lere ayrıcalıkları diğer sunucular gibi abartıyor musunuz ?
Hayır kesinlikle VIP'ler tam tadındadır. Diğer oyuncuları ezemez ama ezilmez de.
Daha fazla soru sorarak bize destek olabilirsiniz...

#- REHBER BAŞVURUSU -#
Rehber Başvurusu İçin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#-Yönetim Ekibi-#
Sunucu Sahibi : Klaus
Moderator : Alinicak!
Youtube (
Kesin Abone Ol Pre Verilcek) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#-Tanıtım Video-#

- Spawn -

- Arena -

-Zararsiz Mob-

- MARKET -

-Koylu Takas -

Son düzenleme:

HeroSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hazır Yazılarla Bir Yere Varılmaz
SonGazi = Yazdığı Yazılar
  • 2000 Mb Ram %15 Oranda Lag
  • 3 GB RAM'lık bir miktarımız vardır, gerekirse daha fazlası alınacaktır lag sorunu olmıyacaktır tabikide sunucuda arada sırada %10 - %15'lik bir oranla lag olma şansı olabilir

Buna Ne diceksiniz ?

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Başarılı Yakında büyür mimarisi pek okadar iyi olmasada idare ediyor. eklenecek birkaç özellik ile online saysının artacağını düşünüyorum
.hidan

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server Başarılı Yakında büyür mimarisi pek okadar iyi olmasada idare ediyor. eklenecek birkaç özellik ile online saysının artacağını düşünüyorum
.hidan
Çok teşekkür ederim. Yurt'a kaldıgım icin pek fazla mimarisiyle ilgilenemedigim şimdiden yanımzıda oldunuz için sağolun :) İyi Forumlar!

Hazır Yazılarla Bir Yere Varılmaz
SonGazi = Yazdığı Yazılar
  • 2000 Mb Ram %15 Oranda Lag
  • 3 GB RAM'lık bir miktarımız vardır, gerekirse daha fazlası alınacaktır lag sorunu olmıyacaktır tabikide sunucuda arada sırada %10 - %15'lik bir oranla lag olma şansı olabilir

Buna Ne diceksiniz ?
Serverimiz eskiden'de vardi O yuzden eski Metinlerimizi kullandım İyi Forumlar!

Adınız:Bekir Efe
SoyAdınız:Gümüşsoy
Yaşınız:14
Skype adresiniz:happybear46
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Mınecraft Bloklarla Kendinizi ÖZGÜRÇE İfade Etmek
Rehber'lik tecrübeniz'i kısaca açıklayınız:Rehber Hem Kendi Oyunculuğunu Bilcek Hemde Soruları Cevaplıcak
Sohbet fonksiyonu'nuzu nasıldır: Kesinlikle küfürü sevmem Komik bi Konuşma anlayışım var
Sunucuya nasıl destek sağlarsınız:
Skypeden Arkadaşlarımı Çağırım Vip Alanlar Olur
Alim icin serverde bulunmaniz rica edilir.

VforVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Servere daha girmedim ancak beklentim çok yüksek eklentiler vs. harika gözüküyor başarılar.
Nick:AreS
forumdan geldim derseniz Geliştiğim zaman yardımda bulunurm.

ÖzelOyuncu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adım alperen soyadım aras 13 yaşındayım [abi değilim] skype adresim : alperenaras224 minecraft bilgim : 3 yıldır oynuyorum genellikle survival serverler tercihimdir rehberlik tecrübem : kaç kere rehber olduğumu saymadım ama beni çoğu serverde rehber yaptılar sohbet fonksiyonu'nuz nasıldır : küfür etmeyi ve edeni hiç sevmem , oyuncularla iyi geçinirim sunucuya nasıl destek sağlarım : oyunculara survival serverda bilgi sahibi edindiririm

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Servere daha girmedim ancak beklentim çok yüksek eklentiler vs. harika gözüküyor başarılar.
Şimdiden Sağol'un sizi serverde Görmek istiyorum .!

Adım alperen soyadım aras 13 yaşındayım [***** değilim] skype adresim : alperenaras224 minecraft bilgim : 3 yıldır oynuyorum genellikle survival serverler tercihimdir rehberlik tecrübem : kaç kere rehber olduğumu saymadım ama beni çoğu serverde rehber yaptılar sohbet fonksiyonu'nuz nasıldır : küfür etmeyi ve edeni hiç sevmem , oyuncularla iyi geçinirim sunucuya nasıl destek sağlarım : oyunculara survival serverda bilgi sahibi edindiririm

Sizi Serverde Görmek istiyorum :D

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Muhammed
SoyAdınız:Gögmen
Yaşınız:19
Skype adresiniz:cocimg
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Minecraft İle ilgili her türlü bilgiyi bende bulabilirsiniz Skript plugin faction survival
Rehber'lik tecrübeniz'i kısaca açıklayınız:Önemli Serverlerde Rehberlik Yaptım
Sohbet fonksiyonu'nuzu nasıldır:Sorulara Hızlı Ve Doğru Yanıt Veririm
Sunucuya Her türlü destek sağlarım Plugin,Skript vb

HİDAN

ULTRON_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Halil
SoyAdınız: Kan
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: burakkan2015
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız: 5 senedir oynarım neredeyse bilmediğim hiçbirşey yok
Rehber'lik tecrübeniz'i kısaca açıklayınız: sayamıyacağım kadar yapmışımdır. Kurucular genellikle benden memnun kaldı
Sohbet fonksiyonu'nuzu nasıldır: Seri 7/24 aktifimdir
sen nasl istersen :D

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Muhammed
SoyAdınız:Gögmen
Yaşınız:19
Skype adresiniz:cocimg
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Minecraft İle ilgili her türlü bilgiyi bende bulabilirsiniz Skript plugin faction survival
Sunucuya Her türlü destek sağlarım Plugin,Skript vb

HİDAN
Adınız: Halil
SoyAdınız: Kan
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: burakkan2015
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız: 5 senedir oynarım neredeyse bilmediğim hiçbirşey yok
Rehber'lik tecrübeniz'i kısaca açıklayınız: sayamıyacağım kadar yapmışımdır. Kurucular genellikle benden memnun kaldı
Sohbet fonksiyonu'nuzu nasıldır: Seri 7/24 aktifimdir
sen nasl istersen :D
Degerlendirmeye Alindiniz

IBigBangI

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet Umut
SoyAdınız:Çolak
Yaşınız:13
Skype adresiniz: Live= Facebook: samethgo [Boşluk Yok :s Oluyor Diye Boşluk Bıraktım.
Minecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Minecraftı 1.4.7 Sürümünden Beri Sıkılmadan Oynarım Çok Bilgiliyimdir.
Rehber'lik tecrübeniz'i kısaca açıklayınız:3 Serverde Usta Rehber oldum Küfür Etmem, Mute vb komutları İyi Biliyorum :)
Sohbet fonksiyonu'nuzu nasıldır:Küfür Etmem Açıklama Yapmayı Severim.
Sunucuya nasıl destek sağlarsınız: Oyunculara Yardım Edip Memnun Ederek, Oyuncu Getirerek :)

AtaAybrkBal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ayberk
SoyAdınız:Bal
Yaşınız:17
Skype adresiniz:cocimgMinecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Minecraft İle ilgili her türlü bilgiyi bende bulabilirsiniz Skript plugin faction survival
Sunucuya nasıl destek sağlarsınız:Sunucuya Her türlü destek sağlarım Plugin,Skript vb

Sunucuyla İlgilenirim

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ayberk
SoyAdınız:Bal
Yaşınız:17
Skype adresiniz:cocimgMinecraft bilginiz nedir, kısaca açıklayınız:Minecraft İle ilgili her türlü bilgiyi bende bulabilirsiniz Skript plugin faction survival
Sunucuya nasıl destek sağlarsınız:Sunucuya Her türlü destek sağlarım Plugin,Skript vb

Sunucuyla İlgilenirim
Degerlendirmeye Alindi.