size göre öyle olabilirBağımlılık yapmıyor.![]()
claimde pvp kapalı ayrıca rehber olmak için skype adresimizden başvurmanız gerekmektedir. Skype Adresimiz: create5626891 ayrıca küfür edenler rehberler tarafından susturulmaktadır. kurallarımız katıdır.NİLİTZKİNG HALA CLAİMDE PVP AÇIKMI SİZİN SERVERDE VİDEO ÇEKİCEMDE İNŞL KFR YOKTUR BU ARDA REHBER OLMAK İSTERİM SİZİN ESKİ OYUNCUNUZUM AMA PRE ALDIĞIM İÇİN BIRAKMISTIM.
sağolun serverimize yakışır reklam yaptıysak ne mutlu bize! NonyCraft Ekibi İyi Forumlar.Sunucu Reklamı Güzel ve Başarılıdır.!
sürümün 1.8 olması hileyi azaltmak ve yeni sürümlere atlamak amacımız 1.7.x olsaydı hileden gecinilmez olurdu yakında 1.9 çıkacak hayla 1.7.x oynayanlar var inanamıyorum sadece hile için bence herkezin 1.8 başlamasını isterim cidden güzel ayrıca 1.7.x 2-3 ay icinde birden eski sürüm olucak size tavsiyem 1.8 başlayın.Konu Harika Server Harika Beğenmediğim Tek Yer Var
Oda Şu ...
Sürüm:1.8![]()
öncelikle skypeden düzgün yazarsanız cevabınızı 10 ila 20 dakika içinde alırsınız timber mod kaldırıldı sebebi arzalı ve lag yapıyor /buyclaimblocks <miktar>Skypeden ulaşıyorum yazmıyosun oyundanda yazmıyosun arsalarım hep sana geçmiç gelde ver sunlaru
BlitKing 1.timber mod ağacın dibine vurark ağacın hepsini kesme çalışmıyor
2./buyclaimblok demissin kaç blok ne kadar bana 1000 blok lazım ACİL CEVAPLA