Play.OttomanMc.Com > Ottoman League | Moba - 1.8.x - 1.12.x | Beta

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:/ plugini bitmek üzere bitince alırsınız profesyonel bi sunucu açarsınız çok basit kalmış ve sistemleri hiç göstermemişsin? minyonlar var mı? market sistemi nasıl bişi can çalmadan büyü soğumasına kadar tüm özellikler hazır mı ne alemdesiniz?

yoksa lom mu kullanıyorsunuz kullanmayın, ben onu baz alarak yeni gelişmiş bi tane yapmaya çalışıyorum minyon sistemini yaptıktan sonra eklentinin %95 i bitiyor, bitince onu kullanırsın eğer ki lom kullanıyorsan, kendi eklentinizi yazmanız ? çok düşük bi ihtimal gibi geliyor bana

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:/ plugini bitmek üzere bitince alırsınız profesyonel bi sunucu açarsınız çok basit kalmış ve sistemleri hiç göstermemişsin? minyonlar var mı? market sistemi nasıl bişi can çalmadan büyü soğumasına kadar tüm özellikler hazır mı ne alemdesiniz?

yoksa lom mu kullanıyorsunuz kullanmayın, ben onu baz alarak yeni gelişmiş bi tane yapmaya çalışıyorum minyon sistemini yaptıktan sonra eklentinin %95 i bitiyor, bitince onu kullanırsın eğer ki lom kullanıyorsan, kendi eklentinizi yazmanız ? çok düşük bi ihtimal gibi geliyor bana

Lom plugini kullanmadım çoğu şeyi skript ile yaptık
şu an bungeecordla uğraştığımızdan serveri bakıma aldık birkaç sistem bozuldu

Son düzenleme:

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
30 haziran 12:00a kadar bakımdayız yeni şampiyonlar yeni sistemler getireceğiz 30 haziranda görüşmek dileği ile...

Son düzenleme:

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 yeni Skripter aramıza katıldı...

Tüm speller yapıldı

Server yarın açılıyor... Serverde bir hata oluştu minyonlar spawn olmuyor inşallah yarına kadar düzelir...

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ben görevi bıraktım :(
Mc'yide bıraktım. Kolay gelsin kardeşim. İnşallah güzel bir sunucu açarsınız. 2-3-4 hero mu ne yapmıştım ben :/