#RedRain96 | #OlymposBT | Fake Lobi | Mad Loby

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar :) Bu gün sizlere Can Sıkıntısından Öylesine Yaptığım Bir Fake Lobi yi göstericem
Fake Lobi Nedir : Bilmiyenler için anlatiyim Bazı Hub serverlere Girmeden Önce Sizi Ufak bir alana atar [genelde ufak olur] Orada Şifrenizi Girersiniz Şifrenizi Girdikten Sonra Sizi Gerçek Hub Spawnına Gönderir :)

Metin Abiye Saygılar :)
Giden Gitmiştir,Yola Devam.

@bydemir06

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Blok uyumu ve yaratıcılık sıfır sadece üstteki morumsu şeyi beğendim.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fake lobby için biraz büyük değil mi ? Camlar harika ama oyuncu bunu göremeyecektir .. Şifresini yazar yazmaz hemen ana lobiye aktarılacak şifreyi yazarkende etrafına bakınamayacak bu nedenle camların bir önemi kalmıyor .. ama güzel gibi bu aralar aktifsin :p

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabiside Kullandım Hemde Bir Noob Gibi Fütürsuzca :D Komutları Metin abiye Sordum :D [Genelde WE kullanıyorumda :D ondan voxel i ezberlemiyom]
Fake lobby için biraz büyük değil mi ? Camlar harika ama oyuncu bunu göremeyecektir .. Şifresini yazar yazmaz hemen ana lobiye aktarılacak şifreyi yazarkende etrafına bakınamayacak bu nedenle camların bir önemi kalmıyor .. ama güzel gibi bu aralar aktifsin :p
Olsun :D Maksat İşsizlik olsun :D
Zaten ilk başta Lobi diye başlamadım öyle sıkıntıdan Takılıyodum :D
Sonra Fake Lobi yok diye geldi aklıma bi anda Fake Lobiye Döndü :D
U Dönüşü oldu :D

Blok uyumu ve yaratıcılık sıfır sadece üstteki morumsu şeyi beğendim.
Zaten Mad [Ruh Hastası] bi Hava Yaptım :) ve Normalde Gece olması gerekiyordu
Fakat Fotoğrafta Belli olmadığından Gündüz Çektim

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D bence küçük lobby olur ama fake lobby için 10sn zamanda göre bilirler ise güzel :D
yeri beğenmedi mi demiştim :D

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
fotoğrafları biraz daha güzel bir şekilde ve shaderleri çekerseniz eminim ki daha güzel gözükecektir yapıtlarınız