Bazı Aurolar 1.8 versiyonunda çalışmıyor , sizin tecrübelerinize danışmak istedim , fakat fırçaladın , iyi forumlar .google diye bir site var biliyor musun? 1998 de kuruldu 2.5 milyar insan hergün arama yapmak için onu kullanıyor.
Bazı Aurolar 1.8 versiyonunda çalışmıyor , sizin tecrübelerinize danışmak istedim , fakat fırçaladın , iyi forumlar .
yani dediğim çok hazırcı olma. Bu senin iyiliğin için!
[/QUOTE]Bazı Aurolar 1.8 versiyonunda çalışmıyor , sizin tecrübelerinize danışmak istedim , fakat fırçaladın , iyi forumlar .
Bu seni ilgilendirmez. Yanlış bir durum söz konusu olursa rapor etmen gerekli.google diye bir site var biliyor musun? 1998 de kuruldu 2.5 milyar insan hergün arama yapmak için onu kullanıyor.
forumu benim babam kurdu beni her şey ilgilendirirBu seni ilgilendirmez. Yanlış bir durum söz konusu olursa rapor etmen gerekli.
Tesekkur ederim Hocam , kill aura sadece 1.8 çalışıyormuş ama olsun .Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'ni tavsiye ederim. Piyasanın ücretsiz en iyi hile engelleyici eklentisi olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Bu eklentiyle çakışan skript veya başka bir eklentiniz yoksa bug yaratacağını hiç sanmıyorum.Tesekkur ederim Hocam , kill aura sadece 1.8 çalışıyormuş ama olsun .
Birde bu bug yaratır mı? Eskiden geriye felan atıyordu anticheat..
Servere gireni FLY'dan atıyor hocam :/Bu eklentiyle çakışan skript veya başka bir eklentiniz yoksa bug yaratacağını hiç sanmıyorum.
Konu sahibi ücretsiz bir eklenti istemiş. Yoksa zaten en iyilerden biri AAC.AAC şu an Ben Onu Kullanıyorum![]()
En İyi Değil Hile Korumanın KralıKonu sahibi ücretsiz bir eklenti istemiş. Yoksa zaten en iyilerden biri AAC.