Sunucular Hakkında

Sunucu da Hangi Oyunlar Olmalı ? (Yorumlarda oylama da olmayan bir oyun söylerseniz 1 şıkka eklenir)

• SkyBlock

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sizden Gelecek Olan Oyun İsmi

• Kullanılan toplam oy
    4

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı !
Bu gün sunucular hakkında sizinle bir konuyu konuşmak/tartışmak istiyorum.Bu konu ile ilgili görüşleriniz benim için çok önemli.
Hep ''Böyle bir sunucuda oynar mıydınız ?'' başlıkları atılıyor ancak ''Nasıl bir sunucu olsa o sunucuda oynardınız ?'' diye başlık atılmıyor.Bende bu yoldan çıkarak kendi fikirlerimi konulara atmak yerine oyuncuların fikrini dinlemek istiyorum.
Evet arkadaşlar.Nasıl bir sunucu olsaydı o sunucuda oynardınız ?
NOT 1 : Yakında sunucu açmak gibi bir düşüncem var bu konuyu o nedenle açtım.(Dikkat : Sunucu açılmayabilir sonra gelip yüzüme tükürmeyin)
NOT 2 : Konuya cevap yazacak kişiler herkesin düşüncesine saygı duysun ki konu kavgadan dolaylı arşive gitmesin :)

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
İlgili yetkililer olsun lag olmasın.Buglar olmasın.Emek olsun.PLUGİNLER ALINTI OLMASIN Role Play olursa daha iyi olur.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açılacak olan sunucunun tamamen orjinal içeriklerle donatılması gerekiyor.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri TheLegend plugin paketinden vb. alınma olmasın, "+15 ADAM GETİRENE KURUCULUK!!111" gibi bir şey olmasın yani adam çekene değil bilgili olanlar yetkili olsun, öyle lapisli saniye başına p5 set dizilebilen bir sunucu olmasın, ayrımcalık olmasın (bkz. kuzenine adminlik + item verip hack olduğunu bilmesine rağmen banlamayan kurucular), 2 günde açılan emeksiz bir sunucu olmasın, beni admin yapsın hehe :D (Şaka :p),her şey özenerek yapılmış pluginleri kendiniz ayarlamış olun vb. vb. Bu liste uzayıp gider...

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri TheLegend plugin paketinden vb. alınma olmasın, "+15 ADAM GETİRENE KURUCULUK!!111" gibi bir şey olmasın yani adam çekene değil bilgili olanlar yetkili olsun, öyle lapisli saniye başına p5 set dizilebilen bir sunucu olmasın, ayrımcalık olmasın (bkz. kuzenine adminlik + item verip hack olduğunu bilmesine rağmen banlamayan kurucular), 2 günde açılan emeksiz bir sunucu olmasın, beni admin yapsın hehe :D (Şaka :p),
her şey özenerek yapılmış pluginleri kendiniz ayarlamış olun vb. vb. Bu liste uzayıp gider...
Liste uzasın sorun değil.Yeter ki eksikleri ve oyuncuların görüşlerini alalım ki oyuncu sunucu kurulup açılınca beğensin sunucuyu :) :D