Hayallerini bu konuya yazmaya ve o hayaline ulaşmaya hazır mısın?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Evet arkadaşım, konu başlığındada bahsettiğim gibi bu hayaline kavuşmak ister misin? Ben şu zamanlar da gerçekten eklentilere çok kafa patlatmaya başladım ve çok hoşuma gidiyor. Belki YouTube kanalı bile açabilirim. O derece. Bu yüzden sana birkaç sorum olacak hazır bu patlak vermişken;
Sana soracağım soralar;
- Ne sunucusu daha çok tutar? (İlla Hayatta Kalma, Krallık, Yaratıcı vs. bunlara gerek yok kendi fikirlerinde olabilir!)
- Nasıl bir sunucu açılsın isterdin?
- Tam olarak nasıl bir şey? Detaylı anlatır mısın..?
*---*
Bu kadardı arkadaş eğer gerçekten çok yoğun bir oy alan sunucu olur veya verdiğin sunucu fikrini gerçekten beğenirsem; Bu dileğini elimden geldiğince gerçekleştirmeye çalışacağım!​

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Bana Sanitede 50 Hıyar Üreten Bir Makine Yapacağını Sandım.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Klasik serverlerdeki gibi factions sky Block olmasın.İyi bir Java bilginiz var ise eski çağ RPG sunucusu açabilirsiniz;
Skyrim gibi bir konusu olsun.Mesela oyunun başında spawn yerine bir zindanda doğ ve orada sadece sen ol orada Serverin turtotial gibi bir yerini yapın işte.Özel texturepack şart tabii.İlk baştaki görevi bitirdikten sonra güzel bir köy veya eski çağ lobiye ışınlansın.Para sistemi olmasın.Onun yerine takas ile eşya al.Cracklılar giremesin.Açacaksan inşallah tutar :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
<konu içi>
Valla sadece survival iyi olur bence, hani whitelist falan bi grup oluşturur oynarız.

<konu dışı>
Valla ben hayçker olcaktım ama daha hazır değilim.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir an beni ünlü bir oyun yapımcısı yapacaksın sandım.
Bende Bana Sanitede 50 Hıyar Üreten Bir Makine Yapacağını Sandım.
Çaput ağacı gibi konu.
hayır hazır değilim
İnşallah arkadaşlar.
Klasik serverlerdeki gibi factions sky Block olmasın.İyi bir Java bilginiz var ise eski çağ RPG sunucusu açabilirsiniz;
Skyrim gibi bir konusu olsun.Mesela oyunun başında spawn yerine bir zindanda doğ ve orada sadece sen ol orada Serverin turtotial gibi bir yerini yapın işte.Özel texturepack şart tabii.İlk baştaki görevi bitirdikten sonra güzel bir köy veya eski çağ lobiye ışınlansın.Para sistemi olmasın.Onun yerine takas ile eşya al.Cracklılar giremesin.Açacaksan inşallah tutar :)
<konu içi>
Valla sadece survival iyi olur bence, hani whitelist falan bi grup oluşturur oynarız.

<konu dışı>
Valla ben hayçker olcaktım ama daha hazır değilim.
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Site falan gerekliyse dizayn olarak bir iki şey çıkartmaya çalışabilirim ben de.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar günümüz dünyasına benzer bir sunucu açabilir miyiz acaba? Böyle bir şey olabilir mi? Mesela biliyorum çok uğraş isteyecek ama ben hazırım. Yeter ki siz isteyin ve destek çıkın. Maddi ve manevi bakımdan çok istekli bir sunucu olacak ama :)