Oyuncular bazen görünmez oluyorlar? acil

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server 1.7 versiyonundaydi paperspigot 1.7.10 ve 1.8 geçtik fakat bazen oyuncular görünmez oluyor ne yapabilirim ?
Birde aurayi engelliyen bir plugin varmı ? Phoneix mi neydi onu denedim lag yapıyor .

• Beğen
Reactions: Y3K

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Aura'yı Engelleyen Plugin AntiAura Ama Ücretli
Görünmez Olma Sebebleri Bendede Oluyo Ama 3 Saniye Kadar Sürüyo Essentials'tan Kaynaklı Diye Düşünüyorum

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ışınladığınız
kişiye birde siz ışınlanın görünür , tpa kabul edildiğindede ilk 3 saniye vurmama özelliği belkide bu görünmezliği yapıyor olabilir
(essentials)

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncular birine ışınlanınca mı görünmez oluyor?
Aynen lagda kalmış gibi bir şey, mesela sunucumda birini yanıma tp ettiğimde (şunlarla) ;
/tp okişi ben
/tphere okişi
ikisindede ilk geldiklerinde 3-5 saniye göremiyorum ve kendi bulduğum bir çözüm
/tp okişi (sonuçta okişi yanımda)

Phoneix mi neydi onu denedim lag yapıyor . demişsiniz ama confiğindeki lag kontrolü 2 yada 3 yaparsanız sorun çözülür

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen lagda kalmış gibi bir şey, mesela sunucumda birini yanıma tp ettiğimde (şunlarla) ;
/tp okişi ben
/tphere okişi
ikisindede ilk geldiklerinde 3-5 saniye göremiyorum ve kendi bulduğum bir çözüm
/tp okişi (sonuçta okişi yanımda)
Essentilas config dosyasında çözümü olması lazım tam hatırlamıyorum.

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ışınlanmazkende oluyor , bazen oyuncular alta yazıyor kayboldu adam diye ?

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ışınlanmazkende oluyor , bazen oyuncular alta yazıyor kayboldu adam diye ?
logları kontrol et büyük ihitmal bir plugin hata veriyor, yükleme yaparken tam yükleyemeyip plugini bozmuşta olabilirsin tekrar indir yükle confiği sil ayarları da tekrar yap

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
logları kontrol et büyük ihitmal bir plugin hata veriyor, yükleme yaparken tam yükleyemeyip plugini bozmuşta olabilirsin tekrar indir yükle confiği sil ayarları da tekrar yap
[Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: Unknown database backend; defaulting to file database
Sadece bu var ..

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: Unknown database backend; defaulting to file database
Sadece bu var ..
Bir ayarı açmışsın ancak gereksinimlerini yerine getirmemişsin , file datasına kayıta dönüyoruz demiş. Sanırım MYSQL açmayı denedin. Onu iptal etmelisin ve maalesef görünmezliğin çaresi bu değil..

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir ayarı açmışsın ancak gereksinimlerini yerine getirmemişsin , file datasına kayıta dönüyoruz demiş. Sanırım MYSQL açmayı denedin. Onu iptal etmelisin ve maalesef görünmezliğin çaresi bu değil..
Pluginleri güncelledim düzeldi her halde , birde nasil çözebilirim ben bu sorunu ya?