Aynen lagda kalmış gibi bir şey, mesela sunucumda birini yanıma tp ettiğimde (şunlarla) ;Oyuncular birine ışınlanınca mı görünmez oluyor?
Essentilas config dosyasında çözümü olması lazım tam hatırlamıyorum.Aynen lagda kalmış gibi bir şey, mesela sunucumda birini yanıma tp ettiğimde (şunlarla) ;
/tp okişi ben
/tphere okişi
ikisindede ilk geldiklerinde 3-5 saniye göremiyorum ve kendi bulduğum bir çözüm
/tp okişi (sonuçta okişi yanımda)
yok çözümü sadece ışınlanınca verilen korumayı kapatabilirsin oda zararına olur.Essentilas config dosyasında çözümü olması lazım tam hatırlamıyorum.
logları kontrol et büyük ihitmal bir plugin hata veriyor, yükleme yaparken tam yükleyemeyip plugini bozmuşta olabilirsin tekrar indir yükle confiği sil ayarları da tekrar yapHayır ışınlanmazkende oluyor , bazen oyuncular alta yazıyor kayboldu adam diye ?
[Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: Unknown database backend; defaulting to file databaselogları kontrol et büyük ihitmal bir plugin hata veriyor, yükleme yaparken tam yükleyemeyip plugini bozmuşta olabilirsin tekrar indir yükle confiği sil ayarları da tekrar yap
Bir ayarı açmışsın ancak gereksinimlerini yerine getirmemişsin , file datasına kayıta dönüyoruz demiş. Sanırım MYSQL açmayı denedin. Onu iptal etmelisin ve maalesef görünmezliğin çaresi bu değil..[Server thread/WARN]: [AuthMe] ERROR: Unknown database backend; defaulting to file database
Sadece bu var ..
Pluginleri güncelledim düzeldi her halde , birde nasil çözebilirim ben bu sorunu ya?Bir ayarı açmışsın ancak gereksinimlerini yerine getirmemişsin , file datasına kayıta dönüyoruz demiş. Sanırım MYSQL açmayı denedin. Onu iptal etmelisin ve maalesef görünmezliğin çaresi bu değil..
Pluginleri güncelledim düzeldi her halde , birde nasil çözebilirim ben bu sorunu ya?
Evet , anlatırsan sevinirim Hocamauthme ninkinimi
confiğe mysql bilgileri yazdıysan sil mesela şifre bölümü password 'kwmqeaşskdmnqw' ise passowrd '' olsun mysql bilgilerini sil ve database bölümüne file yazEvet , anlatırsan sevinirim Hocam![]()