DOS Attack ' dan ve Pingden Koruma Kodu

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapım : Aşağıdaki Kodu Sitenizin İndex Kodlarının En Üstüne Ekleyin.

Sonuç : Herhangi Bir DDOS Attack veya Ping Saldırısı Sonucunda Siteniz Yavaşlar. Bu Yavaşlamayı Engellemek İçin Sitenizin İndex Kodlarının En Üstüne Aşağıdaki Kodları Koyarsınız ve Sitenize Girmeden Önce Şifre Sorar. Böylece Sitenizin İndexi ve Admin Paneli Zarar Görmez. Daha Fazla
Önemli Not : Şifreniz 123

HTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><!-- start: index -->
<!DOCTYPE HTML><style type="text/css">div.enenene{position:fixed;text-align:center;z-index:6201;}div.dgfdgd{top:0px;left:0px;width:100%;height:100%;background-color:#323232;}</style><style type="text/css">div.enenene{_position:absolute;}div.dgfdgd{_bottom:auto;_top:expression(ie6=(document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style><div class="enenene dgfdgd" id="engel"></div>

<script language="Javascript">

<!--

var password = "123"

var x = prompt("Siteye Girmek icin Sifreyi Alttaki Kutucuga Yazip Tamama Tiklayin --> Sifre : 123","")

if (x.toLowerCase() == password) {

alert("Sifre dogru \n \n Sayfaya girmek icin Tamam'a tiklayin");
document.getElementById('engel').style.display='none';

}

else {

alert("Sifre Yanlis!");
location = "/"

}

//-->
</script>
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
    lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
    lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>

Arkadaşlar web sayfası gibi şeyler için kod yazdım hata varsa bana bildirirseniz sevinirim php yazmaya yeni yeni başladım

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDOS'u böyle durduruamazsın Ping'attack'ıda öyle ne yazikki bu yöntem boş ve sitenizin seo ve gpg'sini düşürecektir.

DDOS Nedir ?
İnternet üzerinden çok sayıda istemci bilgisayar kullanılarak yapılan bir saldırı çeşididir. Çoğunlukla virüs bulaştırılarak zombi haline getirilen bilgisayarların, bir sunucu bilgisayara eş zamanlı ve mümkün olduğunca çok sayıda istek göndermesi, sunucunun kapasitesinin aşılması sonucunda da hizmet veremez hale getirilmesi ilkesine dayanır.

Ping Attack Nedir ?
bir saldırganın kurbanını alt etmek için sürekli ICMP(ping) paket istekleri göndermesiyle yapılan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(DDOS) şekline ping flood (ping saldırısı) denir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Verdiğin kod bir işe yaramaz. Daha kötü sonuçlar doğurur.
Google seo rankın bile düşer bu kodu kullanan sitenin.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen DDOS saldırısının ne demek olduğunu biliyor musun ? Bu tarz çözümlerle önüne geçemezsin.
ben geçmiyorum kodlama yapmaya çalışıyorum

DDOS'u böyle durduruamazsın Ping'attack'ıda öyle ne yazikki bu yöntem boş ve sitenizin seo ve gpg'sini düşürecektir.

DDOS Nedir ?
İnternet üzerinden çok sayıda istemci bilgisayar kullanılarak yapılan bir saldırı çeşididir. Çoğunlukla virüs bulaştırılarak zombi haline getirilen bilgisayarların, bir sunucu bilgisayara eş zamanlı ve mümkün olduğunca çok sayıda istek göndermesi, sunucunun kapasitesinin aşılması sonucunda da hizmet veremez hale getirilmesi ilkesine dayanır.

Ping Attack Nedir ?
bir saldırganın kurbanını alt etmek için sürekli ICMP(ping) paket istekleri göndermesiyle yapılan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(DDOS) şekline ping flood (ping saldırısı) denir.
ddos bir tür site saldırısı yaptım kodlama şu an kendi forum sayfamda kullanıyorum ping atıldında zaten ben bi tür farklı engelleme yaptım

Verdiğin kod bir işe yaramaz. Daha kötü sonuçlar doğurur.
Google seo rankın bile düşer bu kodu kullanan sitenin.
eminmisin arkadaşım ping engeleme ben mc oynamıyorum sizler gibi kodlama ögrenmeye çalışıyorum

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kodlama öğrenmeye çalışıyorsun ancak bu kodlama sayılmaz! , sen bununla + bir amaç için yapmış olabilirsin ama - bir etki ediyor üstüne bir işe yaradıgıda yok yani sen bu sistemi alip bununla kurumsal site açamazsın ? farkli bir tasarımda degil ? peki nedir bu söylermisin kardeşim.
bence git html ve css i öğren , sonra php gibi dillere geçişi sağlarsın sonrada js gibi dillere.​

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ddos ne olduğunu biliyormusunu o bir , 2. si ise onları engellemenin tek yolu sunucuyu aldığın yere bağlı.

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
DDOS : sistemi geçici olarak devre dışı bırakır.
Bunun üzerinden yapıcaklarını yap sen DDOS'u çok yanlış anlamışsın

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sistem siteye bot üyerin kaydolmasını engeller. DDos saldırılarını engellemek için daha farklı sistemler kullanılır.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
DDos saldırısını engellemek için "DDos Koruması" kurman lazım işte sitene. (Nasıl Kuruluyor Bilmem :D)