OP-PRISON PLUGİN PAKETİ ISTEYENLER KONUYA

OP-PRISON Plugin Paketi Yapimmi?

• Kullanılan toplam oy
    14

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar türkiyede genelde plugin paketi yapanların çoğu faction yapar ve bi kısmı survival yapar. Ama türkiyede beklememe rağmen hiçbir op-prison serveri göremedim.
OP-PRISON Nedir? Derseniz op-prison snucularında oyuncular maden kazarak rank atlarlar. Son rankıda atladıktan sonra serbest kalırlar. Gercektende eğlencelidir. Örnek yabancı server için googleye minecraft op-prison server 1.8.x yazmanız yeterlidir. Benimde amacım op-prison'u türkiyeye getirmek. Istek olursa op-prison paketini yapmaya başlayacağım.

Hayla Anlamayanlar Içın:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Foruma faydalı bir iş yapmış olursun.
istek gelirse yapacam. Çünkü boşuna yapmak istemiyorum. Birde sandığınız gibi faction paketleirndeki gibi yada survival paketlerindeki gibi bi /setspawn yapıp sunucuyu açmakla bitmiyor iş. Ben size paketi yapacam sonra siz builderi madenleri vs.. hazırlayacaksınız. Gerçektende türkiyede bununla uğraşırım diyecek kitle az değilse yaparım.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
OP-Prison güzel değil, normal prison kadar zor değildir. Edit itemler sınırsız bloklar vardır. Satış yaparken milyonlar üzerinden satarsınız.
haklısın. Ama son rankı bitirip hapisten kaçmak zor olur ve hapisten kaçtıktan sonra normal dünyadaki şeyler sadece hapisten kaçanlardan olur.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Yapmalısın.Ama Elbetki Servere Girip Direk Para İsteyenler Olacaktır.Bu Yüzden Para Dilenmeyi Yasaklamalısın Bence.Prestij Ekleyerek Gittikce Zorlaştırabilirsin Mesela Ben Z Rütbesini Bitirdim Prestij Yaparak Tekrar A ya Gelebiliyorum Ve Fiyatlar Artıyor.Yapabilirsen Herkeze Faydalı Olur.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub olunca bende açmayı dusunuyordum ve vote sistemi olucak sunucumda voteyı Türkiyeye yaymak ıstıyorum.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence Yapmalısın.Ama Elbetki Servere Girip Direk Para İsteyenler Olacaktır.Bu Yüzden Para Dilenmeyi Yasaklamalısın Bence.Prestij Ekleyerek Gittikce Zorlaştırabilirsin Mesela Ben Z Rütbesini Bitirdim Prestij Yaparak Tekrar A ya Gelebiliyorum Ve Fiyatlar Artıyor.Yapabilirsen Herkeze Faydalı Olur.
onları sunucu sahipleri belirleyecek her serverde aynı sistem olursa bunuda tadi kaçar birisi rank atlbilemem için 500tl yaparken diyeri 10000tl yapar. Yani bunları sunucu sahibi ayarlar.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birde birkaç çok guzel ozellik ekleyecem ama buyuk ihtimalle eklersem türkiyedeki abiler onun suyunu çıkarır. Örneğin oylamayla ban atma vs.. Ama türkiyede oyunu yoynysan çocuk katagorsi sırf adam pro diye herkesi kesebiliyor diye onu hack diyip banlatır.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde birkaç çok guzel ozellik ekleyecem ama buyuk ihtimalle eklersem türkiyedeki *****ler onun suyunu çıkarır. Örneğin oylamayla ban atma vs.. Ama türkiyede oyunu yoynysan çocuk katagorsi sırf adam pro diye herkesi kesebiliyor diye onu hack diyip banlatır.
Geçen Sene Bi İngiliz Serverinde Başıma Geldi.(Bu Yüzden Artık Oynamıyorum .s)Adam Demir Setle Geliyor Arenaya Ve Özel Büyüler Falan Vardı.Adama Tek Attım İşte Sonra Hile Diye Banlandım.Sonra Başka Hesapla Girdim Aynı Servere,Gene Aynı Kişi Bu Sefer Ormanda Afktı Onu Kestim Ve Tekrar Banlandım.Bu Yüzden İngiliz Serveri Oynamayın.

İngilizler İyidir,İngilizler Akıllıdır,İngilizler Durduk Yere Banlamaz,İngilizler Gibi Olun

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Geçen Sene Bi İngiliz Serverinde Başıma Geldi.(Bu Yüzden Artık Oynamıyorum .s)Adam Demir Setle Geliyor Arenaya Ve Özel Büyüler Falan Vardı.Adama Tek Attım İşte Sonra Hile Diye Banlandım.Sonra Başka Hesapla Girdim Aynı Servere,Gene Aynı Kişi Bu Sefer Ormanda Afktı Onu Kestim Ve Tekrar Banlandım.Bu Yüzden İngiliz Serveri Oynamayın.

İngilizler İyidir,İngilizler Akıllıdır,İngilizler Durduk Yere Banlamaz,İngilizler Gibi Olun
paketi yapmaya başladım. Banlanma sistemini skript ile yapabilecek ulaşsın bana. Banlanma sisteminde belirli bir oy sonra admine mesaj gelecek ve admin onaylarsa banlanacak.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O

Onun yerine adam kanıt resmi veya videosu gönderse daha adaletli olmaz mı?
bu daha ayrı 1 oyuncu şikayet ediyor diyor birinin banlamnsı saçma olur ve birçoğu kişi ban yer o zaman ama birçoğu kişi bir oyuncudan rahatız olrusa admin oyuncuyu takip eder ve sonuçlara göre ban atar