UnioCaseFix 1.7 - Aynı kullanıcının birden çok kez girmesine son!

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
UnioCaseFix
"Nedir bu UnioCaseFix?"
Bazı oyuncular aynı isimle sunucuya iki ya da daha çok kez girebiliyor. Adındaki harfleri değiştirerek bunu yapabiliyorlar ancak UnioCaseFix ile beraber bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Tüm Crackli sunucularda bulunması gereken bir plugin.

"Bu Bungeecord yada Bukkit ile uyumlu mu?"
Sadece CraftBukkit/Spigot/PaperSpigot ile uyumlu. Ayrıca 1.6 güncellemesiyle beraber BungeeCord desteği de eklendi.

"Hangi Spigot sürümlerinde çalışıyor?"
1.7 ve 1.8 sürümlerinde denendi ve çalışıyor. Fakat 1.7.2 ve altı için bu plugin gereksiz. Çünkü Minecraft 1.7.9 sürümü ile yani UUID güncellemesi ile bu sorun ortaya çıktı.

"Bu plugin için neye ihtiyacım var?"
MySQL veritabanına bağlanmış bir AuthMe pluginine ihtiyacınız var. Sanıyorum ki bu plugin zaten hepinizde yüklü. Tek yapmanız gereken MySQL bağlamak. Ayrıca AuthMeReloaded'in son sürümü ile beraber realname adında bir bölüm geldi. Pluginimiz bu bölüm ile oyun için kayıt sistemi ile de uyumlu.

"Pluginin işleyiş mantığı nedir?"
AuthMe veritabanında kayıtlı olan isim, yani oyuncunun oyuna ilk kayıt olduğu isim veritabanından çekilir ve oyuncunun oyuna girdiği isim ile karşılaştırılır. Aynı ise oyuncular giriş yapabilir aynı değil ise giriş yapamaz. Basit bir mantığı var :)

"Nasıl yüklerim?"
1- UnioCaseFix.jar dosyasını plugins klasörünüze sürükleyin.
2- Sunucuyu yeniden başlatın.
3- Config düzenlemelerini yapın ve sunucuyu yeniden başlatın.
4- Plugin yüklendi!

"Bir bug buldum!"
Bana mesaj atabilirsiniz ya da aşağıya yorum olarak yazın.

"Türkçe Config"
Kod:
database:
  # Bu ayarları AuthMe configiniz üzerinden kontrol edin. Aynı olmalılar.
  # Veritabanı adresiniz (Genellikle: localhost)
  ip: 127.0.0.1
  # Veritabanı portu (Varsayılan: 3306)
  port: 3306
  # Veritabanı adı
  dbname: database
  # MySQL Kullanıcı Adı
  user: user
  # MySQL Şifre
  pass: password
  # AuthMe Tablosunun Adı (Varsayılan: authme)
  table: authme
  # Authme Kullanıcı Adı Sütun Adı (Varsayılan: realname)
  # Eğer eski AuthMe sürümlerini kullanıyorsanız bunu username ile değiştirin.
  usernameColumn: realname
kickmsg: |
  &r
  &4Kullanıcı adınızdaki büyük küçük harflere dikkat edin.
  &aOyunu kapatın ve şu isimle giriş yapın: &b%n%

Beğendiyseniz Spigot üzerinden 5* vermeyi ve konuyu beğenmeyi unutmayın :) Teşekkürler.

İNDİRME LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne Buglardı Be.Bir Zamanlar Admin Oldugum Sunucuda'da Yapmislardi.Pluginin Bir Harika Dostum! Bence Seni Türkiye'nin Pluginerleri Diye Bi Sey Yapalim.
(Asın Bayrakları Asın :D )

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Plugin güzel fakat keşke MySQL veritabanına baglanmamış authmede de kullanılabilse.Her server authmeyi veritabanına bağlamıyor çünkü.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Plugin güzel fakat keşke MySQL veritabanına baglanmamış authmede de kullanılabilse.Her server authmeyi veritabanına bağlamıyor çünkü.
Açıkçası büyümeye karar veren her server'ın flatfile dışında bir veritabanına geçiş yapması gerekli. Aksi takdirde veri kaybı yaşayabilirler ve performansta düşüklük yaşarlar. Yine de ilerleyen sürümlerde farklı çözümler de denenebilir.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Bu pluginle alakalı demiştim ama :p birçok farklı çözüm var Google'a "Anti Spam Bot Bukkit" yazarsanız pek çok sonuç çıkar.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Demek İstediğim Siteden Giren bot Her türlü giriyor Sunucuya. AddresLimit'de bunu engellemiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum.